OPEL

Les hvordan du holder bilen ryddig

Tipsene som gjør det enkelt.

ORDEN: Det er ikke så lett å holde orden i bilen, spesielt ikke hvis man har små barn.
ORDEN: Det er ikke så lett å holde orden i bilen, spesielt ikke hvis man har små barn. Foto: FOTO. Thinkstock
Publisert Oppdatert

Våtservietter, drikkeflasker, barbiedukker, lekebiler, kjekspakker, luer og votter flyter rundt i bilen. Høres det kjent ut? For småbarnsfamilier er det ikke lett å holde bilen ryddig. Som regel har man altfor få oppbevaringsplasser, og alt for mange ting som må være med på turen.

Unngå risiko

I tillegg til å se rotete og uryddig ut, er ting som ligger løst i bilen farlige hvis en ulykke skulle inntreffe.

Ved en ulykke vil bilen stanse brått opp, og alt som ligger løst i bilen slynges fremover. En barbiedukke som ligger i baksetet ser kanskje uskyldig ut, men den kan forårsake store skader ved en ulykke. Derfor er det viktig at du sikrer alle løse gjenstander så godt du kan.

Sørg for at du bare har fremme de tingene som trengs, og rydd unna etter hver biltur. Unngå at rot blir liggende av gammel vane.

Gode oppbevaringsmuligheter

Opel Zafira Tourer har inntil 34 separate oppbevaringsplasser, noe som gjør det mye enklere å holde bilen ryddig. For eksempel har den et åpent hanskerom og to lukkede. Og det er bare på passasjersiden.

Armlenet foran er perfekt for tingene du trenger ofte og raskt.
Armlenet foran er perfekt for tingene du trenger ofte og raskt. Foto: FOTO: Opel

Midtarmlenet foran inneholder oppbevaringsrom i forskjellige størrelser, og kan tilpasses det du trenger å oppbevare. Her er det perfekt å legge tingene du trenger raskt, som våtservietter, kjeks og drikkeflasker.

Se bilder av Zafiras interiør

I et oppbevaringsrom under forsetet er det lurt å lagre litt underholdning for barna. Aktivitetshefter, barbiedukker og lekebiler passer fint å ha her. Når de ikke ligger fremme hele tiden, slipper du også at barna blir lei av lekene.

Zafira Tourer er en sjuseter, men setene kan felles ned i gulvet for å gi ekstra bagasjeplass. Dermed får du ekstra god plass til familiens bagasje når dere skal på ferietur. Med bedre plass er det også enklere å holde bilen ryddig, fordi du slipper å oppbevare noe av bagasjen i baksetet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen