OPEL

Dra på familietur med panoramautsikt

Her får bilturen et helt nytt aspekt.

PANORAMA: Med ekstra høy frontrute og digert soltak får hele familien med seg utsikten.
PANORAMA: Med ekstra høy frontrute og digert soltak får hele familien med seg utsikten. Foto: FOTO: Opel
Publisert Oppdatert

Lei av den trange familiebilen der barna ikke får sett utsikten? Da bør du oppleve nye Opel Zafira Tourer, med panoramafrontrute og soltak i full lengde. Bedre plass og utsikt er det knapt mulig å få.

Unngå trange bilturer

Se for deg at familien er på biltur til Bergen. På veien venter vill og vakker natur, bratte stup og fosser som kan ta pusten fra dere.

Bagasjerommet er fullstappet med bagasje, så barna må ha soveposer og leker mellom seg. Foreldrenes nakkestøtter skygger for barnas utsikt, og soltaket er bare over de voksnes hoder. Det er nesten ikke til å unngå unger som er grinete fordi de sitter vondt og ikke får sett den spektakulære utsikten.

Trygg og komfortabel

Tradisjonelle familiebiler er laget med tanke på sikkerhet, ikke for å gi familiene de beste opplevelsene på bilturene. Opel Zafira Tourer har topp sikkerhet, men har likevel sørget for at både barn og voksne skal få en helt ny opplevelse av bilturen.

Zafira Tourer er en sjuseter, men seteplassene kan tilpasses i det uendelige. Hvis det bare er to barn og to voksne som skal på tur, kan de andre setene felles helt ned i gulvet for å gi ekstra bagasjeplass. Setet i midten av andre seterad kan gjøres om til et armlene, og gi barna ekstra plass og komfort. I tillegg kan setene flyttes bakover, slik at de får enda bedre beinplass.

Panoramautsikt

Inntil 34 ulike oppbevaringsplasser gir god plass til alt det familien må ha med seg på tur. Her er det ikke snakk om at bagasjen må stappes inn der det er plass, eller at leker og drikkeflasker flyter. Bedre oppbevaring gir bedre komfort, men er også sikrere når dere er på biltur.

Panoramaruten gir både barn og voksne en bedre opplevelse under bilturen.
Panoramaruten gir både barn og voksne en bedre opplevelse under bilturen. Foto: FOTO: Opel

Vakker utsikt bør nytes gjennom skikkelige vinduer. Derfor leveres Zafira Tourer med tileggsutstyret panoramafrontrute og soltak i full lengde. Her kan med andre ord også barna få med seg det bratte stupet og fossen som faller langt der oppe i fjellene.

Når familien skal på biltur bør hele familien kunne få med seg den vakre utsikten. Med Zafira Tourer blir turen litt mer komfortabel og spektakulær, både for barn og voksne.

Se bilder av bilen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen