OPEL

Dette må du ha til sommerens sykkelturer

Bilen som er skreddersydd for aktive familier.

PRAKTISK: Zafira Tourer gjør det enkelt å laste og transportere syklene.
PRAKTISK: Zafira Tourer gjør det enkelt å laste og transportere syklene. Foto: FOTO: Opel
Publisert Oppdatert

En aktiv familie trenger en bil som enkelt kan tilpasses de forskjellige aktivitetene vi holder på med året rundt. Om vinteren skal det være god plass til skiutstyret, om sommeren skal syklene kunne transporteres enkelt. I tillegg skal man gjerne ha plass til å ha med barnas venner på tur.

Tilpasningsdyktig

Opel Zafira Tourer er den perfekte bilen for aktive familier. Bilen er utrolig tilpasningsdyktig og romslig, samtidig som den er elegant og vakkert designet.

Les mer om bilens allsidighet

Hvis familien din er glad i å sykle, vil dere ha stor glede av FlexFix-lastesystemet. Lastesystemet er nesten usynlig montert i bakfangeren, og trekkes like enkelt ut som en skuff. Stativet kan holde innltil fire sykler. Siden stativet er lavt montert, er det enkelt å laste på syklene. Dermed slipper man å vente lenge hvis familien plutselig bestemmer seg for å ta en sykkeltur.

God plass

Zafira Tourer er en sjuseter, men setene er fleksible. Har dere bare med to barn, kan de bakerste setene legges ned for enda bedre bagasjeplass. Setene foran kan flyttes bakover, for å gi ekstra beinplass. Setet i midten kan foldes ned og yttersetene flyttes innover, dermed får barna ekstra godt albuerom i baksetet.

Bilen har gode løsninger, som ekstra oppbevaring i armlenet foran.
Bilen har gode løsninger, som ekstra oppbevaring i armlenet foran. Foto: FOTO: Opel

Samtidig er det mer enn god nok plass til å ha med barnas bestevenner på fjelltur eller sykkelferie hvis dere ønsker det. Alle variasjoner fra to til sju seter gjøres enkelt på sekunder.

Opel Zafira Tourer gir deg også massevis med god oppbevaring. I bilen finner du opptil 34 oppbevaringsmuligheter, som gjør det enkelt å plassere solbrillene, laptopen eller drikkeflasken når dere skal på biltur. Ryddig, enkelt og sikkert.

Hvis du legger baksetene helt ned får du et lasterom på hele 1860 liter. Her har du med andre ord god plass til ski, snowboard og barnevogn.

Gode løsninger er alfa og omega for alle familier, men særlig for den aktive familien. Aller helst skal man komme seg ut på tur i en fei, uten å måtte planlegge og organisere. Opel Zafira Tourer gjør det enkelt å være spontan og aktiv, selv når både sykler og barnas venner skal være med.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen