OPEL

Denne bilen kan transformeres

Opel Zafira tilpasser seg din dagsform.

TILPASSES: Opel Zafira Tourer kan enkelt tilpasses til dine planer og behov.

TILPASSES: Opel Zafira Tourer kan enkelt tilpasses til dine planer og behov. Foto: FOTO: Opel, Axel Wierdemann

Publisert Oppdatert

Har du noen gang drømt om en bil som kan skreddersys for dagens planer? Som passer like bra enten du skal på møbelshopping, tur med familien eller på fjellet med seks gode venner? Da bør du lese videre.

Spennende nyhet

Opel Zafira Tourer er en nyhet som kan tilpasses og endres nærmest i det endeløse. Her kan seter, armlener og oppbevaring flyttes, endres og tas bort for å passe perfekt for dagens planer.

Flex7®-setesystemet gir deg mulighet til sju seter, eller alle kombinasjoner fra to til sju på få sekunder. Dersom du trenger det kan også alle baksetene legges ned i gulvet, slik at du får en flat lasteplass. Da har du hele 1860 liter bagasjeplass.

Den andre raden består av tre individuelle seter som kan felles ned og flyttes uavhengig av hverandre. Hvert sete kan skyves frem eller tilbake opptil 210 mm.

Med salongsetene kan andre seterad enkelt konfigureres til to seter ved å skyve de ytre setene innover. En smart mekanisme gjør det mulig å legge ned ryggen til det midtre setet og rotere det for å gi et komfortabelt armlene. De ytre setene kan nå skyves 280 mm bakover for å gi den beste benplassen i klassen. Dette gir en limousinlignende komfort. Hele denne prosessen, som gir utrolig romslig komfort, tar bare noen få sekunder.

Les mer om den flerfunksjonelle bilen

Setene kan på sekunder felles opp eller ned, slik at du får plass til flere passasjerer eller mer bagasje.

Setene kan på sekunder felles opp eller ned, slik at du får plass til flere passasjerer eller mer bagasje. Foto: FOTO: Opel

Smartere oppbevaring

Med inntil 34 spesialkonstruerte oppbevaringsmuligheter finnes det et sted for nesten alt, fra solbriller, mobiltelefon og tørkeservietter, til lesebrett, personlige gjenstander, 1-liters vannflasker, kopper og småpenger. I det lukkede oppbevaringsrommet under bilgulvet er det til og med plass til større ting for lange kjøreturer.

Armlenet foran kan skyves frem og tilbake for best komfort, og har tilpasningsdyktig oppbevaring. Enten du trenger et sted å ha våtservietter og snacks, eller et sted å sette kaffekoppen, finner du det i FlexConsole. Det unike FlexConsole-skinnesystemet i aluminium gir svært allsidig, modulbasert oppbevaringsplass.

Med armlenet i bakre stilling kan koppholderne fjernes helt for å gi et romslig, beskyttet oppbevaringsrom mellom skinnene til en bærbar PC eller veske. Se bilder av interiøret

FlexFix®-lastesystem er et nesten usynlig montert sykkelstativ i bakre støtfanger. Det er like enkelt å bruke som å trekke ut en skuff, og siden det er lavt, er det raskt og enkelt å feste sykler. Stativet til nye Opel Zafira Tourer kan holde inntil fire sykler.

Med Opel Zafira Tourer kan du tilpasse bilen til det familien har lyst til å gjøre, istedet for å tilpasse planene etter hva bilen kan klare. Mer fleksibilitet gir rom for mer moro og spontanitet.

Se hvor enkelt bilen kan endres:

</p> </div>

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning