NORSKE BUNADER

Bunaden er en investering i fremtiden

Med en bunad i skapet trenger du ikke lenger bekymre deg for hva du skal ha på deg.

INVESTERING: En bunad kan brukes igjen og igjen, og er et verdifullt klesplagg.
INVESTERING: En bunad kan brukes igjen og igjen, og er et verdifullt klesplagg. Foto: FOTO: Norske Bunader
Publisert Oppdatert

Er du en av dem som alltid lurer på hva du skal ha på deg? Som bruker timevis på å tråle butikkene etter det riktige antrekket? Da kan det lønne seg å vurdere en bunad.

Å kjøpe bunad kan i utgangspunktet føles som en kostbar og stor investering. Men hvis du tenker deg om og begynner å regne på hvor mange ganger du kommer til å bruke den, da blir prisen per gang slett ikke så høy.

Noe annet er den luksusen at du slipper å tenke på hva du skal ha på deg neste gang du blir bedt i dåp, konfirmasjon eller bryllup.

Nordlandsbunaden er fargerik og vakker.
Nordlandsbunaden er fargerik og vakker. Foto: FOTO: Norske Bunader

Bunaden kan brukes i alle høytidelige familie- og vennesammenkomster, uten at noen vil stusse over "at det antrekket har du da brukt før". En bunad bruker du igjen og igjen - så det er virkelig et bruksplagg du kan kalle en framtidsinvestering.

Bunadens høytidsdag

Selve høytidsdagen for bunader, 17. mai, skal heller ikke glemmes. Hvor mange ganger har du lurt på hvordan været blir på nasjonaldagen, i forhold til innkjøp av nytt 17. mai-antrekk?

Har du bunad, trenger du ikke lenger tenke på det - eller bekymre deg for at du vil gjøre et nytt bomkjøp i forhold til vær og vind. Bunaden er alltid like praktisk og anvendelig både for de store og de små i familien.

Trenger du tips til hva slags bunad du skal kjøpe? Da har Norske Bunader mer enn 50 modeller å velge mellom. De gir råd, tar mål, syr og tilpasser bunader både til kvinner og menn. Her kan hele familien komme innom.

Se modellene her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning