Idoform Travel

Slik unngår du feriemage

Ikke la feriegleden ødelegges av diaré og mageproblemer. Start forebygging tre dager før avreise, så er både små og store mager bedre rustet mot fremmede bakterier.

FOREBYGGING: Start forebygging tre dager før avreise, så er både små og store mager bedre rustet mot fremmede bakterier.
FOREBYGGING: Start forebygging tre dager før avreise, så er både små og store mager bedre rustet mot fremmede bakterier. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Publisert Oppdatert
IDOFORM TRAVEL: Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien.
IDOFORM TRAVEL: Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
IDOFORM TRAVEL: Mot løs mage ved reise.
IDOFORM TRAVEL: Mot løs mage ved reise. Foto: Foto: Produsenten

Idoform Travel er en enkel og billig reiseforsikring for hele familien.

Nordmenn reiser stadig mer. For mange kan magetrøbbel komme til å ødelegge ferieidyllen, og det er de minste som er mest utsatt. Ettersom barn ikke har et ferdigutviklet immunforsvar, er de ekstra sårbare for fremmede bakteriekulturer.

Billig reiseforsikring for hele familien

Det finnes enkle måter å forebygge mageproblemene på. For å styrke tarmfloraen til hele familien, bør ferieapoteket inneholde Idoform Travel. De nye tablettene kan tygges, og har en frisk tropisk smak, slik at barna skal kunne få i seg de gode melkesyrebakteriene. Legger du til at de ruster tarmen mot potensielle bakteriefarer som finnes i alt fra mat og drikke til badevannet, gjør det Idoform Travel til det perfekte reisefølget for både store og små i familien.

Slik forebygger du

For å unngå problemer med feriemagen, bør man starte med Idoform Travel minst tre dager før avreise, og deretter fortsette under hele oppholdet. Da er familien best rustet. Ofte kan en unngå turistdiaré med enkle forebyggende tiltak.

Her finner du tre tips:

  1. Bruk sunn fornuft, og tenk på hvor familien spiser og drikker.
  2. Vær spesielt forsiktig med hva familien spiser i begynnelsen av ferien.
  3. Husk at magen trenger tid på å venne seg til den nye bakteriefloraen.

Flere gode ferieråd finner du her.

Mageeksperten Idoform

Velkjente Idoform Travel har i en årrekke vært til god hjelp for nordmenn som ønsker å slippe unna magetrøbbel på reisen. Kvalitetsproduktene fra Mageeksperten Idoform har vært i norske apotek i mer enn 20 år, har og har en solid vitenskapelig forankring.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning