Idoform Balance

Stress ned!

Hektisk livsstil kan gi magetrøbbel.

UBEHAG I MAGEN: Alder, miljø, ernæring og nettopp stress kan både endre og forstyrre den viktige balansen i tarmfloraen, og dermed føre til ubehag i magen.
UBEHAG I MAGEN: Alder, miljø, ernæring og nettopp stress kan både endre og forstyrre den viktige balansen i tarmfloraen, og dermed føre til ubehag i magen. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert
STRESS: Sliter du med mageplager, er det mulig at stress er roten til problemene dine.
STRESS: Sliter du med mageplager, er det mulig at stress er roten til problemene dine. Foto: FOTO: iStockphoto

Sliter du med mageplager, er det mulig at stress er roten til problemene dine. Uregelmessige og raske måltider, lite mosjon og et høyt aktivitetsnivå preger livene våre i større og større grad. Den hektiske livsstilen kan påvirke tarmbalansen.

Når man føler ubehag i magen er det ofte i tarmene selve kjernen til problemene ligger. Nettopp derfor er det viktig å holde tarmfloraen i balanse, og en sunn tarmflora er avhengig av gunstige melkesyrebakterier.

Enkelt fortalt bidrar melkesyrebakterier til å bekjempe de dålige bakteriene, og de skaper dermed balanse i tarmfloraen.

Dersom vi har overvekt av de dårlige bakteriene, kan det resultere i smerter og andre mageproblemer som oppblåsthet og urolig, hard eller løs mage.

Ulike årsaker

Det kan være mange årsaker til at vi har ubalanse i tarmfloraen. Alder, miljø, ernæring og nettopp stress kan både endre og forstyrre den viktige balansen i tarmfloraen, og dermed føre til ubehag i magen.

En enkelt tablett Idoform Balance inneholder to milliarder melkesyrebakterier, og gjennom et daglig inntak sikrer du deg tilstrekkelig mengde melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver eneste dag. Samtidig gir tilskuddet av de gode bakteriene flere positive helseeffekter.

70 prosent av immunforsvaret vårt sitter i magen og tarmene, og dersom tarmfloraen er i balanse, nyter også immunforsvaret godt av superbakteriene. Fordelen ved å ta melkesyrebakterier som tabletter, er vissheten om at man får i seg den tilstrekkelige mengden melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver dag.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG® - verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen. Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning