Idoform Balance

Slik blir du kvitt mageproblemene

Treg eller løs mage? Superpille tar knekken på mageproblemene.

DEN GODE MAGEFØLELSEN: For å få oppnå den gode magefølelsen, er det  viktig at du lar tilskuddet av Idoform Balance bli en daglig rutine.
DEN GODE MAGEFØLELSEN: For å få oppnå den gode magefølelsen, er det viktig at du lar tilskuddet av Idoform Balance bli en daglig rutine. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert
FIRE AV TI: Fire av ti nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen. Idoform Balance hjelper deg.
FIRE AV TI: Fire av ti nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen. Idoform Balance hjelper deg. Foto: FOTO: Colourbox

En stor undersøkelse gjort av analyseinstituttet Capacent Epinion viser at magetrøbbel er vanlig blant svært mange.

Fire av ti nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen, og vi lar vanlige plager som fordøyelsesbesvær, urolig mage og stressmage gå ut over livskvaliteten vår.

Enkle løsninger

Det finnes enkle og naturlige løsninger på en del av de mageproblemene mange av oss sliter med. Et konsentrert tilskudd av naturlig melkesyrebakterier i tablettform kan for mange løse opp i ubehaget de føler.

Ved å gi magen et daglig tilskudd av melkesyrebakterier i form av Idoform Balance, opprettholdes den viktige balansen i tarmfloraen enkelt og effektivt.

Bli bedre med Idoform Balance

De aller fleste som tar en tablett Idoform Balance daglig, har meldt tilbake at de har opplevd en merkbar bedring av magen etter bare en uke.

For å få oppnå den gode magefølelsen, er det samtidig viktig at du lar tilskuddet av Idoform Balance bli en daglig rutine. Klarer du det, er det også mulig å oppnå målet om en hverdag uten mageproblemer.

Gunstige bakterier

En sunn tarmflora er avhengig av gunstige melkesyrebakterier. Enkelt fortalt bidrar melkesyrebakterier til å bekjempe de dårlige bakteriene, samtidig som de skaper balanse i tarmfloraen. Har vi overvekt av de dårlige bakteriene, kan det resultere i smerter og problemer med magen. Fordelen ved å ta melkesyrebakterier som tabletter, er vissheten om at man får i seg den tilstrekkelige mengden melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver dag.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG(R) - verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen. Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen