Idoform Balance

Dagens livsstil går ofte utover magen

Det finnes enkle råd og grep for de som vil mageproblemene til livs.

GOD MAGEFØLELSE: Det finnes enkle råd og grep for de som vil mageproblemene til livs.
GOD MAGEFØLELSE: Det finnes enkle råd og grep for de som vil mageproblemene til livs. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Tips til å få en velfungerende mage:

  • Spise regelmessig
  • Spise nok fiber
  • Spise sakte, unngå å svelge luft når du spiser
  • Unngå søte drikker og større mengder alkohol og tobakk
  • Mosjonere
  • Unngå stress og lytte til kroppens signaler

En moderne livsstil kommer ikke alltid like godt overens med sarte mager. Uregelmessige og raske måltider, lite mosjon og mye stress preger livene våre i større grad nå enn tidligere, og den hektiske hverdagen kan gå utover både mage og velvære.

Men det finnes enkle råd og grep for de som vil mageproblemene til livs. Når man føler ubehag i magen er det ofte i tarmene selve kjernen til problemene ligger. Nettopp derfor er det viktig å holde tarmfloraen i balanse, og en sunn tarmflora er avhengig av gunstige melkesyrebakterier.

Enkelt fortalt bidrar melkesyrebakterier til å bekjempe de dårlige bakteriene, og de skaper dermed balanse i tarmfloraen. Dersom vi har overvekt av de dårlige bakteriene, kan det resultere i ubehag og andre mageproblemer som oppblåsthet og urolig, treg eller løs mage.

Daglig inntak bidrar til å holde magen i balanse

Idoform Balance bidrar til å balansere bakterienivået. En enkelt tablett inneholder to milliarder melkesyrebakterier, og gjennom et daglig inntak av Idoform Balance sikrer du deg tilstrekkelig mengde melkesyrebakterier som holder magen i balanse hver eneste dag.

I tillegg til å gi magen et daglig tilskudd av melkesyrebakterier, kan du selv gjøre mye for å få en velfungerende mage. Flere råd om hvordan du får en sunn og balansert mage, finner du her.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG(R) - verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen. Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen