Idoform Balance

Blåser du i magen?

Sunn mage gir bedre livskvalitet.

MAGEPROBLEMER: Mange nordmenn sliter med magen.
MAGEPROBLEMER: Mange nordmenn sliter med magen. Foto: FOTO: Colourbox
Publisert Oppdatert
MAGEPROBLEMER: En av fem menn har jevnlige mageproblemer.
MAGEPROBLEMER: En av fem menn har jevnlige mageproblemer. Foto: FOTO: iStockphoto

Fire av ti nordmenn føler ofte daglig ubehag i magen, og vi lar vanlige plager som fordøyelsesbesvær, urolig mage og stressmage gå ut over livskvaliteten vår. Det viser en stor undersøkelse gjort av analyseinstituttet Capacent Epinion.

Enkle løsninger

Undersøkelsen viser samtidig at mange nordmenn ikke er klar over at det finnes enkle og naturlige løsninger på en del av mageproblemene de sliter med. Et konsentrert tilskudd av naturlig melkesyrebakterier i tablettform kan for mange løse opp i ubehaget de føler.

Ved å gi magen et daglig tilskudd av melkesyrebakterier i form av Idoform Balance, opprettholdes den viktige balansen i tarmfloraen enkelt og effektivt. Ved å ta melkesyrebakterier nettopp i tablettform, vet man at man får i seg den tilstrekkelige mengden melkesyrebakterier hver dag.

Viktig med den gode magefølelsen

De små grepene man tar for å forbedre magefølelsen, kan ha stor innvirkning på livskvaliteten. Den nordiske undersøkelsen viser nemlig at det er mange områder av livene våre som kan få seg en knekk dersom vi sliter med magen. Sammenligner man gruppen av nordmenn som har mageproblemer med dem som ikke har det, plages 105 prosent flere av lavere selvfølelse, 80 prosent flere av manglende sexlyst og 70 prosent flere av manglende lyst til å delta i sosiale arrangementer.

Mange opplever også mageproblemer som en ekstra stressfaktor i det daglige, og for noen er mageproblemene starten på en ond sirkel som hindrer vedkommende å holde seg i fysisk aktivitet. Bortimot halvparten av de som har trøbbel med magen, oppgir mangel på mosjon som en av årsakene til mageproblemene. Samtidig sier 7 av 10 at de ikke har overskudd til å mosjonere - nettopp på grunn av de samme mageproblemene.

Mer informasjon og råd om hvordan du får en sunn og balansert mage, finner du her.

Det er altså tre gode grunner for å velge Idoform Balance:

  • En enkel tablett daglig gir balanse i magen
  • Inneholder LGG® - verdens mest studerte melkesyrebakterie
  • Dokumentert effekt

Mageeksperten Idoform

Mageeksperten Idoform er en serie probiotikaprodukter av høy kvalitet som har vært i norske apotek i mer enn 20 år. Idoform har en solid vitenskaplig forankring, og består av flere spesialutviklede produkter som bidrar til bedre livskvalitet i hverdagen. Les mer på: www.mageeksperten.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen