FOTOKNUDSEN

Samle familiens sommerminner

Se hvor raskt du kan lage ditt eget fotohefte.

Du bruker mye tid på å ta bilder. Så hvorfor ikke bruke dem til noe?
Du bruker mye tid på å ta bilder. Så hvorfor ikke bruke dem til noe? Foto: FOTO: FotoKnudsen
Publisert Oppdatert

Glem store og tunge fotoalbum som er vanskelige å ta med seg. Et fotohefte er raskt, enkelt og moro å bestille. Og når minnene er enkle å ta med i vesken, slipper du at de støver ned på bokhyllen.

Raskt, enkelt og moro

I mai lanserte FotoKnudsen de smarte, nye fotoheftene. Fotoheftene er 20 x 15 cm store, og er derfor lette å ta med seg for å vise til venner og familie. Heftene kommer med plass til enten 30 eller 60 bilder. Det eneste du trenger å gjøre er å velge bilder og omslag.

Fotoheftet har en mykt omslag og er laget i høy kvalitet. Siden prisene starter på 79 kroner, kan du ta deg råd til å lage flere versjoner.

Bestill ditt fotohefte

Favorittminner

Hva med ett hefte med barnas favorittminner og ett til de voksne? Det blir garantert populært når barna viser favorittminnene på skolen eller i barnehagen. Du kan skrive inn deres egne kommentarer til bildene, favorittminnene fra turen og legge inn bildene barna tok av dyrene i dyreparken.

For å gjøre heftene ekstra spennende kan du for eksempel skanne inn billetter eller andre minner fra turen. Å bruke noen sider til å skrive ned minner, sanger eller dikt skaper også variasjon og personlighet.

Mange muligheter

Med fotohefte kan du enkelt samle minnene slik at de blir lettere å hente frem igjen.
Med fotohefte kan du enkelt samle minnene slik at de blir lettere å hente frem igjen. Foto: FOTO: FotoKnudsen

Fotohefte har utrolig mange muligheter. Hva med å lage en egen sangbok? Eller et godnatthefte med sanger, bilder og dikt? Bruk heftene hver dag og ta vare på dem til barna blir voksne. Ikke noe vekker de gode følelsene mer enn gamle minner fra barndommen.

Fotoheftene er også perfekte gaver. Sett sammen kjærlighetshistorien til ektefellen, de beste minnene sammen med en venninne eller oppveksten sammen med verdens beste mamma. Mulighetene er utallige, så her er det bare å bruke fantasien og å aktivere den blå tilpass-knappen.

Ikke la minnene støve ned på bokhyllen. Hent frem favorittene dine og sett dem sammen på en ny og spennende måte. Så er det bare å vente et par dager på at ditt eget fotohefte kommer i postkassen. Kanskje sommerens minner blir de aller beste?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning