FOTOKNUDSEN

Lag fotoalbumet i en fei

Nå kan du glemme lim, papir og timevis med planlegging.

ALBUM: Dine beste bilder bør brukes og vises frem. Hvorfor ikke i en fotobok?
ALBUM: Dine beste bilder bør brukes og vises frem. Hvorfor ikke i en fotobok? Foto: FOTO: FotoKnudsen
Publisert Oppdatert

Hver sommer legger vi store planer for årets fotoalbum. Vi tar flotte bilder og ser for oss hvordan de skal limes pent inn i et album hvor vi samler sommerens beste minner. Så kommer høsten og planene blekner. For hvem har vel tid til å bruke flere dager på å printe, klippe, lime og sette sammen hundrevis med bilder?

Heldigvis finnes det en rask, enkel og rimelig måte å samle sommerminnene. Hos FotoKnudsen kan du nemlig designe din egen fotobok på en brøkdel av tiden det tar å lage det tradisjonelle albumet ditt. Med god papirkvalitet og bildegjengivelse er fotoboken kanskje den beste måten å vise frem minnene dine.

Brukervennlig bestilling

Å lage din egen proffe fotobok er mye enklere enn du kanskje tror. Fotoboken går raskt å lage, og bestillingsmetoden er så enkel at selv bestemor kan designe en spenstig fotobok helt på egenhånd.

Hos FotoKnudsen velger du aller først om du vil ha stiv eller myk perm, så størrelsen du ønsker på boken. Deretter velger du omslaget på boken din. Her kan du enten bruke dine egne bilder, kunstlær eller stoff.

Så velger du temaet du ønsker å ha i boken din. Her får du 20 forskjellige temaer å velge mellom, slik at det er enkelt å finne det som passer best til dine minner. Ønsker du å designe temaet selv klikker du på "tilpass". Da har du en verden av valg både til utforming og bakgrunner.

Lekkert resultat

Så legger du inn bildene du ønsker å bruke. Disse henter du fra et album du har opprettet hos FotoKnudsens MinneBank. Der kan du nemlig lagre bildene dine trygt og gratis, slik at det er lett å bestille produkter eller dele dem med venner. Bildene drar du inn på siden der du ønsker å ha dem. Til slutt kan du legge inn tekst der du ønsker det. Resultatet ser både lekkert og eksklusivt ut.

FotoKnudsens løsning gir deg massevis med valgmuligheter, slik at du kan utforme fotoboken akkurat slik du vil ha den.
FotoKnudsens løsning gir deg massevis med valgmuligheter, slik at du kan utforme fotoboken akkurat slik du vil ha den. Foto: FOTO: FotoKnudsen

Les mer om MinneBanken

FotoKnudsens priser på en fotobok ligger fra 99 kroner. En rimelig penge når du slipper å kjøpe inn album, fotopapir, lim og penner. I tillegg sparer du timevis og får et resultat som ser proffere ut og varer lenger. Her er det ingen fare for at limet tørker inn slik at dyrebare bilder faller ut.

I sommer kan du kose deg litt ekstra med fotoapparatet, siden du vet at albumet er så godt som i boks. Husk at nærbilder av lekre detaljer gjør seg ekstra godt i fotoboken, og at det er de uventede øyeblikkene som er morsomst å se tilbake på. Så er det bare å glede seg til fotoboken kommer i postkassen. God sommer!

Les mer om hvordan fotoboken produseres

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning