FARRIS

Slik smaker gryteretten aller best

Utnytt de ferske råvarerne og gjør hverdagen til en fest.

VARME: En varm gryterett er vinterluksus.
VARME: En varm gryterett er vinterluksus. Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Om vinteren er det ekstra godt med gryterett. Rykende varm, med massevis av gode ingredienser og deilige smaker. Det varmer både kropp og sjel.

Markens grøde

Når du lager gryterett bør du tilpasse oppskriften etter hvilke råvarer du liker aller best. I butikkhyllene bugner det av gode råvarer. Plukk med deg gulrøtter, løk, tomater og de andre ferske godsakene du finner i butikkhyllene. Velg og vrak mellom de ulike sortene norsk kjøtt, som gir ekstra smak og energi til gryteretten. Men ikke glem å ta med iskald Farris.

Farris er godt til maten, men visste du at du også kan bruke den i matlagningen? For eksempel er det mange som sper karbonadedeigen med Farris når de skal lage karbonader. Bruk Farris naturell, den gir en fin og subtil spiss på kjøttets smak. Små karbonader passer godt i gryteretten, enten du lager dem av storfe eller eksotisk elg. Lek deg frem med ulike smaker og krydder, og finn frem til din egen gryterett-oppskrift.

Få varmen i kroppen

Etter å ha kommet inn fra den kjølige vinterluften, med fyr på peisen og varm gryterett på tallerkenen, er det herlig med et glass iskald Farris. Drikkens friskhet gir en fin kontrast til gryterettens mange smaker, og er en sunn og smakfull drikke. Med sprudlende drikke i glasset vil også hverdagen bli litt mer feststemt. Og det trenger vi kanskje, nå som har mørket senket seg og vinteren er her?

Når du drikker Farris kan du velge enten Naturell, Sitron eller Lime. Føler du for litt mindre bobler og mer smak bør du prøve Bris. Bris kommer i fire forskjellige versjoner: Naturell, Mango/Papaya, Lemon/Lemongrass og Bringebær/Granateple. Kanskje du finner en ny favoritt i vinter?

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning