CLINIDERM SOL

Sol og sommer i storbyen

Det er like viktig å smøre seg i storbyen som på stranda.

SOLFYLT: Selv om du befinner deg i storbyen bør du beskytte deg mot solen.
SOLFYLT: Selv om du befinner deg i storbyen bør du beskytte deg mot solen. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Når sola endelig skinner vil vi ut for å nyte varmen. Men tenker du over at du bør beskytte huden din enten du er ved sjøen, på fjellet, sitter på en café eller ligger på stranda? Både vår, sommer, høst og vinter bør du bruke en god solkrem for å beskytte deg mot de skadelige UV-strålene.

Følg oss på Facebook

Aktiv sommer

Om sommeren er vi mye ute og er gjerne mer aktive enn ellers. Joggeturer, sykling, båtliv og hagearbeid er deilig når vinteren endelig har sluppet taket. Uansett hva du gjør når du er ute i sola bør du ta vare på huden din. Det er nemlig lett å glemme at sola treffer deg selv om du ikke er ute for å sole deg.

Cliniderm Sun Skin Care tilbyr solkremer som er tilpasset forskjellige situasjoner og hudtyper. Light & Matifying Sun Face Gel Cream med solfaktor 25 føles lett på huden og har en mattende effekt på fet hud. Solkremen tetter ikke porene, kleber ikke og er svettesikker. Dette er en utmerket solkrem når du skal være aktiv utendørs, og du slipper den klamme følelsen andre solkremer kan gi. Cliniderm Sun Face Gel Cream får du kjøpt på ditt apotek.

Behagelig byliv

Sol og byliv er en vanligere kombinasjon enn man kanskje tror. Hva er vel herligere enn en iskaffe i sommervarmen? En dag i byen med lange pauser ute i solen utsetter huden for store doser UV-lys. Husk at både ansikt, ører og hodebunn er utsatt for de skarpe solstrålene. Derfor er det viktig at du gjør det du kan for å beskytte huden din.

Cliniderm City Protection Sun Gel Cream med solfaktor 25 bør være med i veska når du dra på sommershopping. City Protection er ultralett og absorberes raskt av huden. Den effektive formuleringen beskytter mot skadelige stråler og motvirker tidlige aldringstegn. Kremen tetter ikke porene, og gjør huden matt og glatt. Perfekt til ansiktet og andre utsatte områder.

De riktige produktene

Ansiktsproduktene i Cliniderm Sun Skin Care motvirker rynker, fine linjer, pigmentflekker og andre aldringstegn forårsaket av solen. I sortimentet finnes produkter for ulike hudtyper, samt spesialprodukter for forskjellige situasjoner og behov. Solkremene har en luksuriøs og deilig konsistens som gjør at de smelter inn i huden og er behagelige å påføre. Cliniderm Sun Skin Care tetter ikke porene, og gir derfor ikke uren hud slik noen solprodukter kan gjøre.

Bredt spekter

Alle ansiktsproduktene er uparfymerte, fotostabile, vannresistente, uten alkohol og har bredspektret beskyttelse mot UVA/UVB. Cliniderm Sun Skin Care inneholder, i tillegg til et komplett sortiment for ansiktet, også spesialprodukter for utsatte områder og spesielle behov. Cliniderm Sun Skin Care får du kjøpt på ditt apotek.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning