CLINIDERM SOL

Erstatt din dagkrem med solkrem

Solbeskyttelse og hudpleie på 1-2-3.

RASKT: Når du ikke trenger å bruke mer enn en krem om morgenen sparer du tid.
RASKT: Når du ikke trenger å bruke mer enn en krem om morgenen sparer du tid. Foto: FOTO: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Folk flest blir mer og mer bevisste på at de bruker riktig beskyttelse mot solen. Men visste du at du nå kan kombinere solbeskyttelse med hudpleie? Du trenger med andre ord ikke å smøre deg med flere kremer om morgenen - Cliniderm solkrem inneholder alt huden din trenger.

Følg oss på Facebook

Komplett krem

Cliniderm Sun Skin Cares ansiktsprodukter motvirker rynker, fine linjer, pigmentflekker og andre aldringstegn forårsaket av solen. Solkremene er tilpasset ulike hudtyper og situasjoner, slik at du skal kunne finne en krem som passer perfekt for ditt behov.

Kremene tetter ikke porene, og har en lukuriøs og deilig konsistens som smelter inn i huden. I tillegg har Cliniderm utviklet unike emballasjer som gjør solkremen enklere å ha med seg og bruke.

Hudpleiende

Du trenger ikke å ha på dagkrem før du smører deg med solkrem i ansiktet. Ønsker du en krem som glatter ut fine linjer og gir en matt overflate? Da passer City Protection Sun Gel Cream med solfaktor 25 perfekt for deg. Den ultralette og raskt absorberende formulering motvirker effektivt tidlige aldringstegn.

Antioksidantene vitamin C og Q10 gir en aktiv beskyttelse mot frie radikaler og intensivt fuktighetsgivende ingredienser bevarer fuktbalansen i huden. Kremen kommer i en high-tech airless tube, som er lett å ha med seg og enkel å påføre.

Aldri klam

Har du fet hud som blir klam og svett av vanlig solkrem? Cliniderm har den riktige solkremen for deg også. Light & Matifying Sun Face Gel Cream har solfaktor 25 og er en ultralett gelekrem. Kremen har en mattende effekt og beskytter mot synlige aldringstegn. Mineraler og andre effektivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbarrieren og motvirker tørrhet. Antioksidantene vitamin C og Q10 gir en aktiv beskyttelse mot frie radikaler. Kremen kleber ikke, tetter ikke porene og er svettesikker.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning