CLINIDERM SOL

Beskytt huden mot aldring

Nyt solen med riktig solkrem.

BESKYTTENDE: Solkrem beskytter huden din mot synlige aldringstegn.
BESKYTTENDE: Solkrem beskytter huden din mot synlige aldringstegn. Foto: FOTO: Cliniderm
Publisert Oppdatert

- Jeg har alltid smurt meg med høy solfaktor og smurt meg hyppig. Det har jeg fått igjen for i dag, sier Iren Bianca Skaare (55), tidligere hud- og spa-terapeut. Hun har alltid vært opptatt av gode kremer og sunt kosthold. I en alder av 55 år blir hun stadig tatt for å være i 30-årene.

Følg oss på Facebook

Mange års forskning

Solens påkjenninger på huden kan føre til synlige aldringstegn som rynker, fine linjer og pigmentflekker. Cliniderm Sun Skin Care av ACO er et resultat av mange års vitenskapelig forskning på hud, og hvordan huden påvirkes av solen. Deres produkter er tilpasset forskjellige situasjoner, hudtyper og områder på kroppen. Dermed får du beskyttelse som passer perfekt for deg og din hud.

Beskytter mot UV-stråler

Cliniderm Sun Skin Care inneholder bredspektret beskyttelse med UVA- og UVB-filtre. I tillegg inneholder solkremene antioksidantene vitamin C, E og Q10, for å beskytte huden mot for tidlig aldring.

Produktene inneholder også en triplett av effektivt fuktgivende ingredienser, som styrker fuktbarrieren for å gi huden økt spenst og glød. Produktene er tilpasset forskjellige hudtyper, og tetter ikke igjen porene.

Optimal kombinasjon

Produktene i Cliniderm Sun Skin Care er en kombinasjon av effektiv solbeskyttelse og avansert hudpleie, som har en luksuriøs og deilig konsistens.

Solproduktene inneholder en optimal kombinasjon av UV-filtre, som sammen med aktivt hudpleiende ingredienser styrker og beskytter huden mot aldringstegn forårsaket av solen. Cliniderms produkter får du kjøpt på ditt apotek, så kan du nyte solens varmende stråler hele sommeren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning