Kjeder seg i forholdet

Det er fort gjort å begynne å kjede seg når man har vært sammen noen år. Bruk fantasien og finn på noe annet.

Publisert Oppdatert

Alle i forhold vil før eller siden oppleve den grå hverdagen. Og jo lenger forholdet varer, dess flere grå hverdager blir det. Sørg for å få noen spennende avbrekk sammen.

LES MER: 237 GRUNNER TIL Å HA SEX I KVELD
LES MER: VEKK DYRET I HENNE

Reis bort. Dere trenger ikke reise langt eller lenge. Mange byer rundt om har egne spa-tilbud, enten som overnatting eller som noen timer. Høres kanskje ut som noe spesielt for jentene, men det er nydelig med boblebad og massasje uansett kjønn.

Weekendturer. Med så mange billigturer med fly er det heller ingen grunn til å bli hjemme. London eller Roma er ikke mange timene unna, og gir dere helt nye opplevelser. Da er det godt å komme hjem igjen også.

Elsk på hotell. Ta inn på hotell. Om enn bare for noen timer. Kan også kombineres med noen av de friskere forslagene under.

Spill frekke spill. Erotiske brettspill er garantert et godt alternativ til Monopol. Det finnes spill som er for par som kjenner hverandre godt, og for dem som vil bli bedre kjent. Eller bare finne på noe annet. Spillet forteller dere hvem som skal gjøre hva. Både for par og for flere, og graden av avkledning og action varierer. Det eneste som ikke følger med, er en flaske vin. Her kan dere lære dere noen nye triks og ha det hyggelig på kjøpet.

Vær frekke. Utfordre hverandre. Her setter bare fantasien grenser. Hva med å gå med utfordrende klær i butikken, ta nakenbilder, utfordre den andre til å gjøre et stunt med deg på et offentlig sted, eller ta en intimpiercing hver? Bytt på å utfordre hverandre og begynn gjerne i det små. Trekk lodd om hvem som skal begynne.

Handletur. Mens dere er i gang med å utforske nye seksuelle aktiviteter, hva med å ta en felles handletur i en erotisk butikk? Det finnes flere slike på nettet, om det ikke finnes noe slikt i nærheten av der dere bor. Med utvalget nå til dags vil dere garantert finne noe nytt. Og kanskje dere til og med finner noe å bruke til utfordringene dere gir hverandre.

Sexy hjemmino. Ha pornofilmkveld. Passer godt, nå som dere har vært i en erotisk butikk.

Ut av huset. Den litt enklere varianten på å få et avbrekk i hverdagen er rett og slett å gå ut og spise, og så dra på kino. Da gjør dere noe sammen. Å holde liv i forholdet er også å sørge for å ikke slutte å gå på date.

Nyt musikk og andre mennesker. Dra på konsert. Det er gøy, dere tar noen øl, og sover kanskje på hotell etterpå. Flere fluer i en smekk.

Slapp av. Er dere så slitne av hverdagslivets mas og kjas, kan det være godt å bare ha en hjemmekveld. Lei inn noen bra filmer, kjøp pizza og finn sofaen. Et godt tips er også å kaste ut godstolene. Istedet for hver deres stol, sitt sammen i sofaen.

Få barnefri. Og sist, men ikke minst. Har dere barn, sørg for barnefri med jamne mellomrom. Da kan dere gjøre alt over. Eller ingenting. Det kan være nettopp det dere trenger, det også.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning