Vekk dyret i henne

Finn ut hvilket dyr kjæresten eller dama i baren identifiserer seg med, og du vet hvordan hun vil bli elsket og forført.

Publisert Oppdatert

Innerst inne har jenter flest dyret i seg, selv om de verken vil innrømme det eller er klar over det. Men blir de bevisste sine dyriske sider vil sexlivet deres blomstre og erotikken i parforholdet nyte godt av det.

Som mann lærer du mye om kvinners erotiske tanker og hva som skal til for at sexlivet aldri mer skal gå på sparebluss - hvis du setter deg inn i hennes dyriske sider. Stort sett dreier det seg om fem forskjellige arter fra dyreriket. Lekne delfiner, sjenerte rådyr, sensuelle kattedyr, maktsyke tigrer, elegante svaner - eller en blanding av alle fem.

Her får du kjennetegnene på de forskjellige dyrene:

KATTEN er en flørtende forfører som finner jakten like spennende og god som selve akten. Huden er følsom og kåtskapen får en ektra dimensjon i silkebløtt sengetøy. Kattekvinnen søker dessuten konstant nye utfordringer og elsker å snakke om sine erotiske fantasier.

God sex: Kyss og øyekontakt er viktig. Hun setter gjerne lyd på sin seksuelle nytelse, er full av selvtillit og ærlig, åpen og heit i sengen. Elsker gjerne i flere timer i strekk, men når dagslyset kryper fram spretter hun opp, steller og vasker seg grundig og er seg selv nærmest -til neste gang hun får lyst på sex.

Tips til mannen: Lek katt og mus. Få bind for øynene og la henne tirre deg til du går ut av ditt gode skinn. Be henne viske deg i øret hva hun ønsker at du skal gjøre med henne.

TIGEREN tar initativ og har full erotisk kontroll. Når ilden først er tent kan bare hard elskov slukke begjæret. Hun er en sann jeger som også tenner på selve jakten. Hele jakten er et eneste langt forspill og hun blir selv tent av å gjøre mannen kåt.

God sex: Alle stillinger duger. Hun er grenseløs - og grensesprengende. Sørg bare for å holde full erotisk action for å holde tenningen ved like, ellers går hun lei. Tigerkvinnen elsker like gjerne i et portrom som på kjøkkenbordet.

Tips til mannen: Gå uten boxer (og be henne la trusene være hjemme) når dere skal ut. Prøv også matsex; pisket krem, is og sjokoladesaus duger ikke bare som dessert på tallerkenen. Og, har du/er du blitt sjekket opp av en tigerkvinne, vil du aldri mer tenke tanken på å hoppe til køys med andre - du har havnet i et erotisk paradis som stadig blir heftigere.

DÅDYRET er sjenert og tar aldri selv initativ. Hun er sensuell, feminin og tenner på sterke, maskuline menn som tar kontrollen. Hun krever lang oppvartning og det tar tid før hun slipper deg nærmere. Klem, kos, kyss og romantiske spaserturer i måneskinnet må til før hun lar seg forføre.

God sex: Når du først har funnet veien til hennes indre (hjertet), elsker hun mer enn gjerne med menn som tar kommandoen i sengen. Sjenansen gjør at hennes dyriske krefter ikke kommer til sin rett, så vis vei.

Tips til mannen: Du må kjempe for godsakene fordi hun er kostbar. Prøv å fritte henne ut om hva hun liker i sengen - og vær ikke redd for å ta henne bakfra. Da føler hun seg feminin og du fremstår som skikkelig maskulin. Det liker hun, tross sin beskjedenhet.

SVANEN dyrker kun sex med en mann hun stoler helt og fullt på, nyter all mulig skjønnhet og blir fort avtent hvis en mann skulle komme med en dum kommentar eller bemerkning. Dansegulvet er arena for det perfekte forspillet; hun nyter kroppskontakt og at menn beundrer henne.

God sex: Hun har ikke sex hvor som helst, men vil ha det ordentlig rundt seg. Hun liker å se mannen i øynene og hviske romantiske ting. Orgasme er ikke alfa og omega, det dreier seg vel så mye om kroppskontakt. Tantrasex er populært blant svanepiker.

Tips til mannen: Bruk kroppene deres som malerier. Massasje, kyss og strykninger fra topp til tå går hjem. Spill dessuten på lag med tiden; elsk lansgsomt og hold øyekontakten! Når hun først havner i orgasmens grep får du en opplevelse ingen andre dyrearter kan vise maken til.

DELFINEN er leken og synes sex først og fremst skal være latter og moro. Er spontan og lever i nuet. Delfinpiken er i tillegg omsorgsfull, vil kose og ligge inntil. Hun elsker å kle seg naken, vise sin lidenskap og lar seg sjarmere av menn som får henne til å le og føle seg fri.

God sex: En sikker vinner er å legge forspillet til dusjen! Hun vil gjøre deg glad og fornøyd når dere elsker. Vær ikke redd for å teste ut nye stillinger, hun er med på det meste bare det er rom for litt latter.

Tips til mannen: Rollespill i de fleste varianter gjør henne kåt. Sex i vann (sjø, basseng e.l.) er garantert suksess, og sørg for at ikke sexlivet ditt gåt i stampe, da mister hun interessen.

Slik gjør du:

- Be henne fortelle hvem av de fem dyrene hun på stående fot kan identifisere seg med

- Les punktene under hennes dyr og spør om de stemmer

- Føler hun seg dratt mellom flere arter, se hva som passer best i beskrivelsen.

Legg inn disse momentene neste gang sex står på programmet. Du får garantert en villig og sexy dame som aldri vil bytte deg ut, såfremt du trykker på de riktige erotiske knappene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning