Hvordan få eksen tilbake

Dumpa og deppa? Hvis du virkelig vil ha eksen tilbake er det et par feller du bør unngå.

Før du går i gang med å vinne henne tilbake bør du tenke igjennom om du virkelig har mulighet for å lykkes. Foto: Elena Gorgievska
Før du går i gang med å vinne henne tilbake bør du tenke igjennom om du virkelig har mulighet for å lykkes. Foto: Elena Gorgievska
Publisert Oppdatert

Det dummeste en forlatt mann kan gjøre er å vise at han er desperat og usikker. For å få eksdama tilbake er det viktig å spille kortene riktig. Det aller første du bør gjøre er rett og slett og tenke deg grundig om. Hvorfor gikk det egentlig galt?

Scott Patterson har skrevet boken "50 ways of approaching, attracting and seducing women". Patterson anbefaler alle forlatte menn å stille seg fire spørsmål:

  • Er hun involvert med en ny mann?
  • Er hun ikke lenger interessert i deg på den måten?
  • Har det skjedd noe dramatisk i livet hennes?
  • Gjør du noe spesielt som går henne på nervene?

Tenk gjennom punktene før du avgjør om det er mulig å reparere forholdet. Hvis hun har truffet en ny, er sannsynligheten for at du får henne tilbake liten. Før du går i gang med å vinne henne tilbake bør du tenke igjennom om du virkelig har mulighet for å lykkes.

Gjør forandringer
Det finnes noen kvaliteter de aller fleste kvinner ser etter hos en mann. Dersom du har disse, er sjansene for å lykkes større. Selvsikre og initiativrike menn fanger ofte interessen hos det motsatte kjønn. Prøv å ikke innta en usikker og sutrete rolle selv om du har blitt forlatt. For at eksen din skal synes du er attraktiv må du prøve å utvikle en attraktiv personlighet.

Spill på sjalusi
En enkel, men muligens effektiv måte å vinne eksen tilbake, er å begynne å gå ut med andre kvinner. Lat som om bruddet ikke går inn på deg, og la henne få vite det.

- Det kan være nok i seg selv til å få henne tilbake, sier David DeAngelo, forfatter av "Double Your Dating".

Sjalusi er en sterk og virkningsfull følelse. Noen kvinner utvikler ikke nye følelser for eksen sin før de ser ham i armene på en annen kvinne.

DeAngelo anbefaler forlatte menn å gå videre med livet sitt, for så å ringe eksen om en måned eller to. Da bør du ikke snakke om forholdet, men være avslappet og ledig i tonen.

Slapp av
Det er ikke alle forhold som er ment for å vare, og det er mange gutter som ikke klarer å få eksdama tilbake, uansett hvilke triks eller knep de prøver. Likevel kan det være greit å vite at du virkelig har prøvd hvis dama har satt dype spor.

Hvis du er i venne-fasen har du en gylden mulighet til å vise henne dine positive kvaliteter. Istedenfor å overøse henne med smigrende ord, som skremmer henne vekk, kan det være lurt å slappe av. Vis henne at du er en trivelig kar, og oppfør deg på samme måte mot henne som du ville gjort mot andre jenter. Gjennomført trivelige gutter som er morsomme og viser selvtillit har som regel en god sjanse for å sjarmere frem et smil. Jenter liker gutter som får dem til å smile. Hvis du gjør en god jobb, er sjansen stor for at hun snart innser at hun rett og slett ikke har råd til å miste deg.

Les mer: Likestilling gir superforhold
Les mer: Derfor har hun "vondt i hodet"

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning