Guide til den skumle gaven

Flott, men farlig. Skal du kjøpe en sexy julegave til dama, risikerer du å gå skikkelig på trynet.

Publisert Oppdatert

DETTE VIL JENTENE IKKE HA TIL JUL
SLIK SJARMERER DU DEM I SENK

Det er bare en uke igjen til julaften, og skal du finne noe fint til kona aller samboeren, gjelder det å handle nå. Flott undertøy kan bli en gave til begge to, men faren er stor for at du bommer.

Vimenn.no har tatt støyten for deg, og spurt kvinner om hvordan vi skal håndtere undertøyskjøpet.

Det er to hovedregler. Du er nødt til å snoke grundig i skap og skuffer. Og du må be om byttelapp.

BH
Selv om størrelsen ikke er det eneste du må finne ut av, er det trolig det viktigste. Skriv den ned, for du har ikke sjans til å huske de kryptiske kodene når du er i butikken.

BH-er kommer i tusen varianter, og du må finne ut hvilken form hun liker. Hvis hun ikke har en eneste push-up, er det ikke så lurt å prøve å tvinge henne til løfte puppene til ære for deg.

Finn en farge hun virker glad i. Dersom hun ikke har røde klær i skapet, så ligg unna. Kvinnene vi har snakket med, liker ikke gult, blått eller rosa, men forteller at lilla og sort er ganske trygge kjøp.

Du må også skrive ned hva slags stoff undertøyet er laget av. Noen sverger til bomull, mens andre forlanger silke eller sateng. Kjøp det hun skal ha.

Dessuten: Noen syns det er greit å gå med tynne BH-er. Det fører til å brystvortene syns, noe andre jenter syns er flaut.

Truse
Samme regler når det gjelder stoff og farge. Finn ut hva hun pleier å bruke. Dersom hun bare bruker bokser, er det kanskje fordi det er dette hun liker. Da er det liten vits i å kjøpe g-streng.

Når du kjøper undertøy, så sørg for at det koster noen kroner. Skal det være, så skal det være, og hun vet forskjellen.

Kjøp en gave til
Selv om dette er harmløse saker, må du bestemme deg for om pakken skal ligge under treet og åpnes mens svigermor ser på. Det er uansett lurt å ikke la undertøy være den eneste gaven, så lenge faren er stor for at du bare nesten treffer blink. Uansett - husk byttelapp.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning