Rødming, humor og meninger

Hva er det egentlig damene setter pris på når du er ute etter å sjarmere noen i senk? Vimenn.no har spurt tre temmelig forskjellige damer - og fått ganske forskjellige svar.

Elisabet Skårberg, Helene Rask og Lise Myhre om sjarm og sjekking.
Elisabet Skårberg, Helene Rask og Lise Myhre om sjarm og sjekking.
Publisert Oppdatert
Lise Myhre lar seg imponere av egne meninger.
Lise Myhre lar seg imponere av egne meninger.
Elisabet Skårberg blir lett sjarmert av humor.
Elisabet Skårberg blir lett sjarmert av humor. Foto: unknown Astrid Waller
Helene Rask blir sjarmert av sjenerte gutter.
Helene Rask blir sjarmert av sjenerte gutter. Foto: Jensen, Frode

- Du svetter lite for å være så feit, sier Jokke, med en hånd på den ørtende halvliteren, og en hånd på rumpa til kveldens bytte. Den fantastiske tegneseriefiguren har fått heltestatus når det gjelder sjekkereplikker. Men når det virkelig gjelder, hva skal du si og gjøre da?

Vimenn.no har spurt veldig forskjellige kvinner om hva de blir sjarmert av.

Slik sjarmerer du Lise Myhre
- Selvsikkerhet, sier Myhre. Hun må tenke seg litt om. Nesen er langt nedi tegningene til Nemi, og hjernen har fulgt etter.

- Jeg blir sjarmert av egne meninger og gode historier.

- Jeg liker best å sjekke gutter selv. Det er noe med at de tingene du har jobbet litt for, de setter du ekstra pris på. Dessuten er jeg naturlig skeptisk til alt som kommer gratis, sier serieskaperen.

Slik sjarmerer du Elisabet Skårberg
Sjefredaktøren i kvinnemagasinet Det Nye blir lett sjarmert av humor og gode replikker. Men ikke sjekkelinjer.

- Dessuten er det veldig smigrende å få oppmerksomhet, og at folk virker interesserte, sier hun.

- Jeg har vært journalist lenge, og intervjuet mange. En ting jeg aldri slipper unna, er historien om da jeg intervjuet Johnny Depp i forbindelse med en film. Vi hadde et bra intervju, og etterpå ba han meg på middag. Jeg fikk panikk, og diktet opp en historie om hvorfor jeg ikke kunne være med, sier en lett rødmende redaktør.

- Jeg liker det best når gutta tar initiativ. Jeg kan nok flørte, men er ikke flink til å sjekke. Et godt råd til gutta er å være tydelige. Jeg har en tendens til å være litt dum, og tar slett ikke et hint.

Slik sjarmerer du Helene Rask
- Jeg er veldig lett å sjarmere, og liker at folk er seg selv. Jeg syns det er utrolig søtt når gutter er sjenerte. Litt blyge gutter er veldig tiltrekkende, og det er supernydelig med rødming, sier Rask. Hun er best kjent som glamourmodell, driver eget modellbyrå og har akkurat satt i gang musikkarrieren sin.

- Jeg syns det er veldig romantisk å gå en tur i skogen for å snakke sammen, eller sitte sammen på en cafe. Jeg er så gammeldags at jeg overlater sjekkingen til gutta. Dessuten har jeg fryktelig liten tid til sjekking, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning