Dette vil de ikke ha til jul

Et vellykket julegavekjøp til din kjære kan oppleves som en umulig oppgave. Se hva jentene ikke vil ha.

Publisert Oppdatert

DETNYE.NO: DETTE VIL IKKE GUTTA HA

Er du klam i hendene av nervøsitet mens hun pakker opp årets julegave fra deg? Det finnes råd for å finne en gave hun ikke bare liker, men faktisk setter stor pris på.

Vi har fått hjelp fra kvinnelige kolleger i kvinnemagasinet DetNye.no og kjendisbladet Her og Nå. Her er deres dom:

1. Undertøy
Jenter liker å få undertøy, men du beveger deg på veldig tynn is! Kommer du i skade for å kjøpe feil størrelse, kan fort det rosenrøde julehumøret bevege seg helt til den andre enden av skalaen. Kjøp heller: En skikkelig god og kosete badekåpe, eller en sexy morgenkåpe i silke og blonder.

2. Parfyme
Jenter er ofte veldig kresne på hva slags duft de vil omgi seg med. Selv om parfymeflasken er en lekker gave å se på, kan den fort ende opp i skapet for alltid dersom duften ikke har akkurat den rette nyansen. Kjøp heller: En lekker dusjsåpe eller body lotion i samme parfymemerke som hun bruker.

3. Ting som kan være kjøpt på bensinstasjon
Det spiller ingen rolle om det faktisk ER kjøpt på bensinstasjon eller ikke, dersom hun får mistanke om at du kjøpte gaven julaften formiddag, er løpet kjørt. Kjøp heller: Noe som er pakket inn i fint papir. Er innpakningspapiret tykt og eksklusivt, og har et lag silkepapir inni, lar damene seg lett lure.

4. Klær
No offense, men dere pleier å ha ganske dårlig smak når dere shopper klær til oss alene. Der er mye enklere å si "ja, den var fin" eller "Nei, fysj!" når dere er med oss på shopping. Gi heller: Donér et gavekort med deg selv som frivillig - og entusiastisk - handlepose-bærer en lørdag på salg i januar.

5. Deodorant
Oioioi.... Dette er fyfy. Lukter vi så ille? Deodorant er en temmelig usexy gave, og hinter om svettelukt. Kjøp heller: Lekkert badeskum eller badesalt.

6. Gaveesker
Dere må nok legge litt mer arbeid i julegavehandelen enn å raske med seg en gaveeske med tre forskjellige produkter - som allerede er ferdig pakket inn. Kjøp heller: En gave som viser at du har tenkt deg litt om før du sto i butikken med Visakortet i hånda. Har hun for eksempel sagt at hun likte veldig godt en bok hun leste det siste halvåret? Kjøp en annen bok av samme forfatter.

7. Badevekt
Selv om damene klager ofte over at de må slanke seg, og stadig klager over at badevekta er for dårlig, tramper du i slankesalaten med begge bena hvis du kjøper en badevekt til henne. Alle hint om at hun burde gjøre noe med midjemålet, faller i særdeles dårlig jord. Kjøp heller: Et gavekort til opphold på Spa, der hun kan slappe av og konsentrere seg om å samle motivasjon for en eventuell vektendring.

8. Kjøkkenutstyr
Damer elsker å ha bra utstyr når de lager mat - men som julegave funker det dårlig å gi bort en visp. Kjøp heller: Noe som får henne til å føle seg vel i et annet rom enn kjøkkenet, for eksempel en vibrator til å ha på soverommet (VIKTIG: Sørg for å overlevere gaven et annet sted dersom julekvelden tilbringes sammen med familien)

9. PC-spill
Joda, du ønsker deg det kanskje selv - og motivet kan være godt, om du gir bort PC-spillet fordi dere skal ha noe å finne på sammen. Men sannsynligheten for at hun ikke synes det er så veldig morsomt å spille det PC-spillet du synes er morsomt. Kjøp heller: Et brettspill, da er sjansen større for at hun vil være med og spille.

10. Noe mora di har, som hun har sagt er fint
Trolig løy hun da hun sa at smykket svigermor hadde kjøpt seg var fint. Derfor bør du holde deg laaaaangt unna ting mora di liker. Kjøp heller: Det mora di mener ser altfor moderne ut.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning