Få henne til å falle for deg

Her er ti enkle triks som kan gjøre deg til en kvinnemagnet.

Publisert Oppdatert

1 - førsteinntrykk
For å gi et godt førsteinntrykk, er det viktig at du ikke bare har rasket sammen noe tilfeldig fra klesskapet. Det er ikke nødvendig å ha på dress bestandig, men å være ren og pen i tøyet er viktig. Ikke minst for selvfølelsen.

LES MER: HULEBOER-SJEKKING
LES MER: VEKK DYRET I HENNE

2 - midt på treet
Har du først fått en dame i prat, fokuser på praten. Ikke vær for interessert, men vis at du liker henne. Det er noe med utrykket "å spille kostbar". Og for all del, husk at jentene gjør akkurat det samme.

3 - ikke klå
Det verste kvinner vet, er klåing. Det er stor forskjell på å klå på henne, og ville gi henne et kyss. Ikke forsøk å ta hendene under genseren hennes. Og i hvert fall ikke på første date. Det er rett og slett tabu.

4 - vær tøff
Ikke jatt med henne. Sier hun noe du er uenig, si det. Du har vel lagt merke til at det virker som om jenter faller mest for de slemme gutta. Det trenger ikke være slik. Poenget er å føle litt motstand. Da er det mer stas når hun får deg til slutt. Og de færreste liker en tøffelhelt. Det er bare kjedelig.

5 - vær høflig
Få henne til å føle seg spesiell ved å holde døren eller dra ut stolen. Du tenker kanskje at det er romantisk vrøvl, men jenter liker det.

6 - still spørsmål
Alle liker å føle at de er interresante. Spør om henne om hva hun driver med, hvordan det er og hva som opptar henne. Det er garantert et av dine sterkeste triks for å få henne til å få henne til å falle for deg.

7 - gi komplimenter
Tenk deg selv hvor pris du setter på at noen sier du er fin på håret eller kul i klærne. Fortell henne hva du liker med henne, men spar på noe av kruttet. Å si alt på en gang virker desperat.

8 - tekst henne
Jenter elsker tekstmeldinger, og river seg i håret når de ikke hører noe fra deg. Send en melding, med noe så enkelt som "takk for i går". Hun liker det. Og en god natt-hilsen eller god morgen-hilsen får henne til å smelte.

9 - ring henne
Å ringe henne får henne til å føle seg enda mer spesiell. Å få henne til å føle seg som en av de få utvalgte inkluderer en telefonsamtale i ny og ne.

10 - jukselapper
Får du bli med henne hjem, vær romantisk og kreativ. Legg igjen en lapp til henne eller skriv på speilet hennes. Er hun ikke forelsket ennå, blir hun det garantert nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning