Hvordan grille laks

Perfekt laks på grillen

Her viser Marit deg hvordan du tilbereder laks på grillen.

Sist oppdatert

Dette trenger du når du skal grille laks. (4 pers)

  • 4 laksefileter m/skinn, á 180 g
  • salt
  • pepper
  • 2-3 ss rapsolje

Du kan skrive ut denne artikkelen ved å klikke på printsymbolet nederst på siden.

1. Varm grillen

Varm en grill til den er ordentlig varm. Ha på salt og pepper.

2. Pensle filetene

Pensle skinnsiden av filetene med oljen før du legger dem på grillen med skinnsiden ned. La filetene ligge helt i ro i 4 minutter

3. La filetene ettersteke

Flytt filetene over på indirekte varme og la filetene ettersteke i noen minutter.

Server gjerne med ratatouille og couscous.

Denne saken ble første gang publisert 01/07 2008, og sist oppdatert 03/05 2017.

Les også