Erotisk novelle

Bakpå pakken sto det «Advarsel! Åpnes alene, men kan gjerne nytes sammen med noen»

Hun hadde aldri eid en slik før, men hadde flere ganger kikket på nettet og holdt på å bestille.

Pluss ikon
EROTISK NOVELLE.
EROTISK NOVELLE. Foto: Getty Images
Sist oppdatert

Marielle ristet på pakken hun hadde fått. Hun var så nysgjerrig på innholdet, men bursdagen var først om fire dager, så hun fikk vel vente. Den var fra bestevenninnen som tok bachelor på andre siden av landet og derfor ikke kunne komme i bursdagen hennes. Bak på pakken sto det Advarsel! Åpnes alene, men kan gjerne nytes sammen med noen.

Det gjorde henne ikke mindre nysgjerrig. Hun hadde alltid elsket pakker, og hun likte de harde best. Hun kniste litt for seg selv ved tanken, kofferttenkende som hun var.

Hun skulle ut på byen og feire bursdagen sin med noen venninner senere på kvelden, og gledet seg stort til det. Det ble nok noen pakker på henne da, kanskje en hard en også, hvis hun var riktig heldig. Hun løftet opp den nyinnkjøpte vinflaska fra veska og plasserte den i kjøleskapet. Så tok hun seg en lang dusj.

Hun byttet til et nytt barberblad på høvelen og barberte seg forsiktig under armene og på leggene. Hun nølte noen sekunder. Skulle hun ta alt håret på musa også, kanskje? Det var lenge siden hun hadde vært helt glattbarbert, og tanken virket innbydende. Hun såpet seg godt inn og dro høvelen over inntil musa var helt fri for hår. Så deilig og glatt!

Hun tørket seg foran det store baderomsspeilet og studerte resultatet etter barberingen. Hun strøk den glatte huden med hånden og kjente hvordan det begynte å krible forventningsfullt i henne.

De rosa brystvortene pekte mot henne i speilet, og hun knep forsiktig i dem. Da kriblet det enda mer, og hun fikk lyst til å gå inn i dusjen igjen og rette strålene mot den bankende fitta. Idet hun var på vei for å gjøre alvor av tankene, ringte telefonen. Pokker, dårlig timing! Hun måtte se hvem det var, det kunne jo være noen forandringer i planene for kvelden.

Da hun endelig fikk telefonen opp av veska, hadde det sluttet å ringe. Hun sjekket nummeret. Ukjent. Antagelig bare en telefonselger, tenkte hun ergerlig.

Hun kikket på klokken og så at hun egentlig bare hadde akkurat med tid til å ordne seg før hun fikk besøk av bursdagsgjestene. De skulle drikke litt hjemme hos henne før de entret byen, gode og brisne, var planen.

Hun gikk tilbake til badeværelset og la en fin makeup. Hun var fremdeles naken, og trangen til å kjenne på den glatte musa hang i henne hele tiden. Det får vente til jeg kommer hjem igjen, sukket hun for seg selv, og dro i stedet på seg det nye undertøyet. Hun gikk på soverommet og fant fram den korte, frekke kjolen fra klesskapet.

Les også: Det er tre måneder siden jeg hadde sex, og nå har jeg kun ett mål for kvelden

Åpne pakken?

Hun skjenket seg et glass vin og kastet igjen et blikk på pakken som lå på kjøkkenbordet. Søren heller, jeg åpner den! tenkte hun og nærmest rev opp esken. Innholdet fikk henne først til å knekke sammen i latter. Det var en liten knallrosa vibrator!

Hun hadde aldri eid en vibrator før, men hadde flere ganger kikket på nettet og holdt på å bestille. Nå hadde hun en, men ikke tid til å teste. Hun satte likevel batteriene i og skrudde den på. Måtte kjenne raskt hvordan den fungerte. Den bråket mindre enn hun hadde sett for seg, men vibrasjonene var overraskende kraftige. Hun kjente igjen hvordan det dunket i fitta. Hun skulle akkurat til å legge vibratoren mellom beina da det ringte på døra. Gjestene var ankommet. Hun kastet vibratoren på senga og gikk for å åpne.

Etter pakkeåpning og flere glass vin entret venninnegjengen byen. Marielle var i storform, hun danset masse og både flørtet og ble flørtet med. Av alle beilerne var det en som skilte seg ut og til slutt fikk hele Marielles oppmerksomhet.

Han var en blid fyr med litt bustete, brunt hår, snille blå øyne og stor munn. Kroppen var slank, og han var svært motebevisst i klesstilen.

De danset, tett inntil hverandre. Hun la hodet inntil brystkassa mens hånden hans hele tiden strøk henne på ryggen. Opp og ned, før den til slutt la seg på rumpa hennes. Hun kikket opp da hun kjente et forsiktig klyp på rumpeballen.

Så lå plutselig den store munnen over hennes og ga henne et kyss som fikk tærne til å krølle seg. Hun gispet etter pusten da han slapp henne. Hun strakte seg på tå og hvisket i øret hans:

– Jeg har en vibrator!

– Jaså, svarte han flirfullt, og hun kniste, ante ikke hvorfor hun hadde sagt det.

– Kanskje vi burde testet den da? svarte han, og hun nikket iherdig. Hun ga venninnene beskjed om at hun dro hjem, og de forsto raskt hvorfor.

Vel innenfor døra var hendene hans overalt på kroppen hennes. Han dro av henne den glatte kjolen slik at hun sto der i bare undertøyet. Hun hoppet opp på ham og festet beina rundt hoftene hans. Endelig skulle hun få utløp for den sitrende kåtheten hun hadde kjent på i mange timer.

Hun presset seg helt inntil ham mens han bar henne inn på soverommet. Han la henne på senga, der hun ble liggende og se på at han kledde av seg. Alt, unntatt bokseren, havnet på gulvet. Han la seg ved siden av henne, og hun hektet av seg bh-en. Så snart plagget var av, kastet han seg over brystene hennes med både munn og hender. Hun hadde en direkte kobling mellom brystvortene og fitta, enhver berøring der sendte stråler av lyst nedover i kroppen. Hun lirket fort av seg trusa, og han smilte fornøyd da han så at hun var glattbarbert. Han flyttet seg til fotenden og skilte leppene med den ene hånden. Straks etter kjente hun den varme, våte tunga hans. Hun hevet hoftene mot ham, og han slikket henne med bred tunge. Han førte et par fingre inn i henne mens han fortsatte å slikke. Det tok ikke lang tid før hun kom rundt fingrene hans.

Han la seg på ryggen, sa hun kunne få pakke opp pakken sin nå. Hun rev av ham bokseren og stirret fornøyd.

– En hard pakke, akkurat som jeg ønsket meg!, gliste hun, før hun stilte seg på alle fire over kroppen hans. Hun tok et godt tak i rota på den stive kuken og førte den inn i munnen. Hun begynte å suge den sakte. Lot ham komme dypt inn i munnen mens hun strammet leppene rundt ham. Hun lot tungen sirkle rundt det glinsende hodet og slikket i seg den salte dråpen som piplet ut. Hun kjente at han raskt vokste seg enda litt større i munnen hennes. Han stønnet høyt, og hun roet tempoet litt. Hun hadde flere planer med ham, så hun måtte slutte før det var for sent.

Hun tredde seg godt ned på den harde kuken hans og beveget seg sakte opp og ned. Roterte med hoftene, hevet og senket seg. Han lukket øynene, den store munnen smilte salig. Hun fortsatte rittet, raskere og raskere. Hun fikk plutselig øye på noe lite og rosa som lå halvveis gjemt under dyna. Hun strakte seg etter vibratoren, skrudde den på og la den forsiktig inntil den allerede oppsvulmede klitten. Hun kjente hvordan fittemusklene begynte å trekke seg sammen rundt ham. Hun så på ansiktet hans at nå var det like før han nådde klimaks. Hun gned seg mot ham og roterte på hoftene. Hele tiden med den sprengferdige kuken dypt inni seg. Hun klarte ikke holde igjen stønnene som kom ut av munnen hennes. Hun kom, flere ganger etter hverandre. Han klamret seg til hoftene hennes og tømte seg i henne. Hun ble sittende litt for å samle seg før hun la seg ved siden av ham. Hjertet dunket hardt og fort. Det var det heftigste knullet hun hadde opplevd på lange tider.

Harde pakker var definitivt de beste!

Denne saken ble første gang publisert 17/11 2020, og sist oppdatert 09/12 2020.

Les også