X-Ium WCS

Testens beste i motbakke og det jevneste av alle skiparene i denne testen.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Bra i alle stilarter og kategorier

+ Spesielt bra i motbakke

- Ingen ekstreme egenskaper

X-Ium vurderes som testens jevneste par - men uten de ekstra rå egenskapene på hver sine områder som skiene fra Fischer og Madshus. Dette er uansett et par ski helt uten svakheter av betydning.

X-ium får karakter 5 i alle testkriteriene.

Best av alle racingskiene i motbakke og på høyde med Speedmax i lett terreng. 

Testernes oppsummering

Øyvind Olstad: - Jevnt over svært god ski. Ingen store mangler. Dette var nok testen jevneste par, men har ikke de "råe" egenskapene som Madshus og Fischer.

Geir Endre Rogn: - Testens vinner etter min smak, fordi skia er jevnt godt i alle typer terreng. En allroundski som er like god i alle stilarter og terrengtyper. Ingen spesielle svakheter, men ikke så markerte styrker som et par av de andre merkene har.

Eivin Rundberg:  - Generelt en svært god racingski. Den er jevnt over god og er best av racingskiene i motbakke. Helt på høyde med Speedmax i letterreng. Skia hadde en kaldslip som ikke fungerte i dag og det ga en litt dårlig opplevelse både slipp og glid. Dette kan ha med mange faktorer å gjøre.

Spesifikasjoner

Produsent Rossignol
Pris 5699
Kategori Racing Skate
Lengder 173-180-186-192
Vekt 550 g 186
Binding NNN
Innsving 40/44/43/43

Konklusjon

De jevneste skiene i racing skate-kategorien.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning