Datingtriks for jenter:

- Null sex, null alkohol og null kyssing

Datingekspert hevder å ha triksene som "lurer" drømmemannen til å bli kjæresten din.

SLIK FANGER DU HAN: Følger du den rette oppskriften, kan du "lure" drømmemannen til å bli kjæresten din.
SLIK FANGER DU HAN: Følger du den rette oppskriften, kan du "lure" drømmemannen til å bli kjæresten din. Foto: Foto: Crestock
Publisert Oppdatert
NEI, NEI, NEI: Absolutt ingen kyssing på de første datene, skriver datingekspert som hevder han vet hvordan drømmemannen kapres.
NEI, NEI, NEI: Absolutt ingen kyssing på de første datene, skriver datingekspert som hevder han vet hvordan drømmemannen kapres. Foto: Foto: Crestock
Uansett hva du gjør: ikke ha sex de første tre månedene!

"Størstedelen av single kvinner får ikke den mannen de vil ha, fordi de sier fullstendig gale ting foran menn", hevder forfatteren Gerry Stergiopoulos.

I boka "Treat Them Mean And Keep Them Keen" gir han kvinner det han hevder er idiotsikre tips til hvordan du forfører drømmemannen, og ikke minst: hvordan du beholder han.

Tipsene han kommer med, kan mildt sagt karakteriseres som gammeldagse og kontroversielle, sett med dagens moderne feministbriller.

Stergiopoulos mener at menn fremdeles er preget av primitive jaktinstinkt. "De elsker utfordringen ved å jakte på et tilsynelatende uvillig og utilgjengelig bytte, på samme måte som hulemennene", skriver han i Daily Mail.

"De fleste menn deler kvinner inn i to kategorier", hevder han, "kvinner de bare vil ligge med og kvinner de vil ha et forhold til".

Av den grunn bør du aldri ligge med han før det har gått tre måneder.

For å kapre drømmemannen, skal du følge denne oppskriften:

1. date

Første daten bør være på en kafé. Denne er framfor alt en "audition" for å se om du virkelig er villig til å investere en hel date på mannen, og hvor du gir han en liten snikvisning av deg selv. Kle deg fristende, oppfordrer forfatteren, "tenk sexy, men ikke billig."

* Ikke ta på deg g-string-truse. Det ser billig ut når den vises over buksebaken.

* Mannen skal aldri se undertøyet ditt på første date, så kjør på med hold-in-strømpebukser og korsett, alt som løfter opp og holder inne, når triksene blir avslørt er han likevel så forelsket at han ikke vil bry seg, sier Stergiopoulos.

* Daten skal ikke vare lenger enn 45 minutter, maks en time. Selv om det går strålende.

* Lat som om du er en god lytter. Nikk ofte når han babler i vei om jobben og seg selv. "Du trenger ikke egentlig høre etter, bare nikk med jevne mellomrom og fake med kroppspråket at du er en god lytter", skriver forfatteren. Men du kan like gjerne tenke på det kommende H&M-salget.

* Selv om dere har en god kjemi, så ikke kyss han, understreker Stergiopoulos.

Få flere gode datingtips i Klikk.no

Er dette kvinnediskriminerende tullprat eller gode ideer? Hva mener du? Si din mening i pollen nederst i saken.

2. date

* Kan enten være en lunsj eller en fancy drink. La mannen foreslå hvor dere skal møtes, "slik at du kan sjekke om han tar deg med til et ordentlig sted".

* Ikke takk ja til en øl på puben. "Darling, you simply don't do pubs, you do chic coctail bars", skriver forfatteren.

* Lunsj betyr at han skjønner det ikke vil bli noe sex. Om han likevel møter opp, betyr det at han er villig til å investere tid i deg og ikke bare vil ha seg et ligg.

* Ikke snakk om problemer. Ikke fortell hele livshistorien din, selv om denne daten skal vare noe lenger enn den første.

* Gi mannen en idealisert versjon av deg selv. "Dette betyr ikke å jukse, men å være smart", mener Stergiopoulos.

* Ingen kyss på denne daten heller. Få han til å lengte etter mer. "Du skal folde deg gradvis ut som en vakker blomst".

Les også: Datingen kan gå på trynet

3. date

* Dette er den avgjørende middagsdaten, og den viktigste etter de foregående kvalifiseringsrundene. Nå har du endelig lov til å kysse fyren!

* Velg en restaurant som du kjenner. Da er du på eget territorium og slapper bedre av.

* Levende lys er bra. "Stearinlys gjør deg fem år yngre og flere kilo slankere".

* Spis maten din, men ikke spis alt!

* Pass på bordskikken. "Enhver kvinne bør en gang betrakte seg selv spise foran et speil".

* Fortell han at du liker maten. Menn skaper sterke koblinger mellom mat og sex.

* Ingen alkohol. Du må aldri bli full på disse tidlige, viktige datene. "Det ser bare ikke bra ut. Kunsten å forføre en mann handler om å beholde kontrollen."

* Og uansett hva du gjør: kryp ikke til køys med han!

Menns naturlige instinkter

Ved å følge disse reglene appellerer du til en manns naturlige instinkter, hevder Stergiopoulos. Gjør du ikke det, vil han kjede seg. Trikset er å få han til å vente. For mens kvinner har forandret seg og blitt likestilte, har ikke menn det. Menn vil ikke ha "billige" damer, det vil si kvinner som har sex på første daten, er forfatterens kontroversielle budskap.

"Dette vil aldri en mann vedgå overfor en kvinne. Men dette er hva mine heteroseksulle mannlige venner sier til meg. Det er sexistisk, gammeldags og urettferdig, men følger du disse reglene vil du bli belønnet med mannen i dine drømmer", lover han.

"Homofil spion"

Forfatteren skal ifølge eget utsagn har spesialkompetanse på området, etter å ha studert datingbøker fra 20 år tilbake og fram til i dag, og etter å ha testet teoriene i praksis. Siden han er homofil, kaller han seg "spion i fiendenes leir", og hevder at menn forteller han ting de aldri ville finne på å si til kvinner. "Menn prater med meg. De spør meg om råd. Det gir meg storartet innsikt i slikt som kvinner vil oppleve på dater", hevder han.

Hva mener du?

Kilde: Daily Mail

Les mer om sex og samliv i Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning