Gale sextips

«Slik slikker du deg selv» og sånt

Nei, det har ikke klikket for oss, vi har bare funnet tips om yogasex, ninjasex og 26 andre sprø sexformer.

INTERNETT: Det er nok av drøye sextips på internett. Kanskje lurt å ta de fleste av dem med et smil.
INTERNETT: Det er nok av drøye sextips på internett. Kanskje lurt å ta de fleste av dem med et smil. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: colourbox.com
Publisert Oppdatert

«Hei, du som er yogalærer, jeg har et litt rart spørsmål... Er det mulig for Ola og Kari Nordmann å bli så myk at man i prinsippet kan... eh... utføre munnsex på seg selv

Biiip, biiip, biiip...

Rekonstruksjonen illustrerer at noen sextips, eller kanskje vi skal si seksualpraksiser i dette tilfellet, blir for sprø til at folk orker å involvere seg, på den ene eller andre måten.

Men tipsene, ikke minst de sprø, er der ute (se bare lenger ned på siden), så kanskje er det på tide å ta dem med litt mer humor, bare se på dem som ideer - og så kan man raske med seg det som frister, som fra en buffet, og la resten ligge urørt?

- Var det noe der som det er mulig å svare annet enn ja til, repliserer psykolog Peder Kjøs.

Sex som satire

Et litt ekstremt eksempel på å ta sexrådene som gis med humor, er Twitter-fenomenet dr. Peter Thraft, «sexterapeuten» som gir de snåleste tips ført i pennen av komikeren David Earl.

Men vi tar jo humoren, vi tar den med en gang!

- Helt genialt, sex er et tema som er veldig modent for satire. Vi trenger alle å løsne litt når det kommer til sex, det er blitt altfor seriøst og høytidelig. Tenk bare på det som faktisk skjer under dynene i tusen hjem, det er jo nesten vel så morsomt, sa Suzi Godson, forfatter av Sexboka og redaktør av Moresexdaily.com, da Thraft ble kjent gjennom media.

Er det sånn altså, er sex blitt litt for alvorlig?

- Seksualiteten er blitt litt dyster. Den kan godt skje bak lukkede dører og sånn, men vi har så lett for å henge oss opp i hva som er rett og galt, sier par- og familieterapeut Thomas Johannessen og forteller at selv i terapi er det fint med litt humor.

Om man for eksempel skulle begynne å le midt i sensualitetstreningen, så gjør det ingenting.

- Det skal jo være gøy med seksualitet, den skal ikke være bare klinisk, sier han.

Det psykolog Peder Kjøs derimot savner mest, er en mellomting.

- Det beste er om vi både kan snakke seriøst og tulle om sex, som med alle andre ting. Nå er det sånn at sex er noe man enten råflirer av eller snakker latin eller gresk om, så vi mangler vel kanskje heller mellomtingen, den mer dagligdagse praten, sier han.

Ikke så sprø som du tror

Apropos «normalt», er det noe som er dét? Tenk bare på alle fetisjene, alle tenningsmønstrene som finnes der ute.

Visste du for eksempel at noen tenner på lyden av pølseknekk, eller bjelleklang? Og da refererer vi ikke til det mannlige kjønnsorganet.

SEXTIPS: Du aner ikke hvor mange sprø tips som finnes der ute, eller gjør du?
SEXTIPS: Du aner ikke hvor mange sprø tips som finnes der ute, eller gjør du? Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: colourbox.com

Eller at vanlig, tradisjonell sex har et navn det også - «vanilje»?

- Og har du hørt om figging, spør parterapeut Thomas Johannessen, sånn apropos sprø sextips.

Dette stammer fra BDSM-miljøet og går ut på at man stapper en ingefærrot i baken, noe som gir en brennende følelse.

- Ut fra begrepet «gingering» skulle man tro at «figging» involverte fiken, men så feil kan man altså ta, sier Kjøs.

Men uten å referere spesielt til ingefærroten, mye snålt kan også være et utgangspunkt for egen utprøving, tror Kjøs.

- Det blir liksom tydelig at grensene går langt utenfor det du klarer å finne på selv, altså - du er ikke så sprø som du tror. Det finnes alltid noen som er mer sprø, og det er jo godt å vite. Og hvis du faktisk er skikkelig sprø, kan det jo være greit å vite at du ikke er alene, sier han.

- Moteksempelet er selvfølgelig de som bruker nettet til å overbevise seg selv om at «alle andre» også blir tiltrukket av barn, vold, lik og så videre, påpeker Kjøs.

Fin påminnelse

Men vi må ikke glemme kritikken heller, fra lesere som er lei av å bli fortalt hva de «skal» gjøre i sengen.

- Jeg har ingen tro på at det kan bli for mye kunnskap om sex. Når det er mye om sex, også tips, både rare og fornuftige, blir det bare enda tydeligere at folk må ta stilling selv, ikke bare suge til seg alt de får presentert. Overfloden i media gjør det nødvendig å utvikle en sunn kritisk sans, og da kan det hjelpe at det også blir vist fram hvor sprø enkelte «sex-eksperter» faktisk er. Det minner oss om at vi må vurdere selv, sier Kjøs.

Thomas Johannessen mener det er sunt at media er med på å avtabuisere og avmystifisere ting, slik det har vært opp i gjennom historien med mye, men man bør være klar over at store overskrifter, for å selge, kan føre til en stigmatisering og kan føre til at man går inn i noe man ikke egentlig ville. Kanskje særlig unge jenter.

- Pressen har en mulighet til å påvirke folk til og synes det er greit at det finnes et mangfold, enten det gjelder kjønn og rase og absolutt alt, alt som kan være med på å avmystifisere og avtabuisere en del ting og temaer. Men den andre siden er at man kan gjøre ting så selvfølgelig at man tror man er unormal hvis man ikke prøver det og det, det er medaljens bakside. Så man kan legge fram alternativer, også kan folk gjerne synes det er gøy og si herregud, tenk at noen gjør sånn eller foreslår sånt!

Se hva vi fant på Internett

Var du i tvil om hva vi mente med «sprø sextips» i avsnittene overfor, så ta en titt på dette:

1. Har du ingen til å gå ned på deg, gjør det selv! Dette kalles auto cunnilingus og auto fellatio, men siden vi leser at det å bøye seg slik ikke er direkte ufarlig for ryggen (derav vårt forsøk på å komme i kontakt med landets yogalærere), vil vi fraråde å prøve på dette. Men sprøtt, det er det.

2. Og snakker om sprøtt, vi mener, virkelig sprøtt - det kanskje sprøeste psykolog Peder Kjøs har hørt om er å knytte popcorn på en tråd, til en lang remse med et popcorn for hver tredje centimeter, litt som juletregirlander, for så å stappe det hele i stumpen og dra remsen sakte ut. Pop, pop, pop...

3. Siden penisringen er voldsomt i vinden på leketøysfronten om dagen, må vi nesten ta med tipset om å bruke en smultring i stedet. Kanskje kan dere få med naboparet også og leke ringspill, og etterpå kan dere ta dem til kaffen.

4. Piff opp slik og slik, skriver tipsene, men dropp nå omveiene og krydre likså godt på klassisk vis. Pepper under hans eller hennes nese under akten vil frembringe nys som får nyser'n til å stramme deilig i knipemusklene. Det skal også være et smart trekk å drysse salt i kvinnens navle uten at det står noe om hvordan tequila'n inngår i det hele. Og for de avanserte, smør stasen hans inn i barbequesaus! (Au!)

5. Vi er ikke helt ferdig med navlen heller. Prøv peppermyntesnaps, spesifiserer et tips, uten å gå noe mer i dybden enn det.

6. Spennende tips som spiller på lyd: Vær musestille helt til du nærmer deg klimaks og kast deg så plutselig og uforvarende ut i animalske lyder. Eller få ham til å snakke til deg med spanske rrr'er mens han holder på der nede - vibrasjonene og stemmen til en spanjol vil få deg til topps i en fei.

7. Har han en stor nese? Da bør han bruke den, der nede, tipser Cosmopolitan.

8. Og hva er vel håndarbeidet uten de obligatoriske druene? Nei, da sikter vi ikke til de han har rett under bananen, men druer, blå, grønne, store, små, stenfrie - det er utrolig hva det kan gjøre om hun fyller hånden sin med druer neste gang hun skal imponere med å vise ham noen fingerferdigheter. Eller selve trylletrikset: Fyll munnen med frosne druer og gi ham den munnsexen han har lengtet etter.

9. Man kan også putte litt myk frukt inn mellom bena og invitere ham inn i det aller saftigste, tipser Cosmopolitan, til noe vi velger å tolke som jubel, på Cracked.com. Bare ikke glem selve detaljen, nemlig å bytte til 69-stillingen etter hvert så han kan kose seg med fruktrestene.

10. Å gni penis inn med isbiter er en annen mulighet, når det kun er «5 minutter til Derrick».

11. Av seksuelle posisjoner er det et hav å ta av, men valget faller på froskestillingen. Vi kan se for oss at det må være veldig befriende og slippe ut et lite kvekk om man plutselig befinner seg i den posisjonen.

12. For å unngå at han glemmer at du har pupper, tegn en ring rundt vortene, gjerne med glitterlim, stikk dem oppi fjeset hans og han vil være klistret til dem. For sikkerhets skyld, putt billetter til en fotballkamp i brystholderen, skriver et annet tips. Eller fyll brystholderen med silikonputer og gå rundt en hel dag og telle antall menn som ser på deg. Dette kan gi den seksuelle selvtilliten en opptur.

13. Lav seksuell selvtillit er dessuten et kvinneproblem, skriver et manneblad, så en enkel løsning er at han blindfolder seg selv slik at hun slipper å tenke på hvordan hun ser ut ...

14. Og glem ikke å behandle manndommen hans som om den var en spene, en joystick eller et stykke tørr ved, skal vi tro innholdet i diverse tips vi finner på verstinglistene.

15. Og hurra for hjemmelagde sexleketøy! Til menn: Kutt toppen av en flaske, kle den med en tykk sokk eller to, fyll på med glidemiddel og stikk den inn.

Obs! Ikke ta dette tipset bokstavelig, dette synes vi høres farlig ut.

16. Et annet økonomisk tips, dukk ned i barnas lekekasser og se om dere finner noe der som kan brukes til helt andre ting. Bare pass på at dere ikke blir knepet mens dere leker for å unngå pinlige spørsmål fra bekymrede barnehagetanter på neste foreldresamtale.

17. For dem som er lei av kroppskontakt, hvorfor ikke prøve å ha sex mens du ligger under lakenet og han oppå?

18. En trekant eller orgie kan få sexlivet ut av rutinene, men dere trenger ikke å invitere naboene her. Kjøp en realistisk utseende vibrator med blodårer og det hele, eller ha sex med hverandre i blinde og snakk med ulike stemmer.

19. Er du singel og kvinne, len deg mot en vegg.

20. Prøv et ninjatips: Veksle mellom å vri begge håndledd i ulike retninger mens du gnir ham mellom hendene dine, vri håndleddene når du når hodet som om du vrir på en dørklinke og gni så tommelen i små åttetallsmønstre over frenulum eller prøv «vindusvisker'n»; la tommelen din gli fra side til side langs kanten der hodet begynner, og beveg så tommelen opp og over toppen av hodet flere ganger... Jaha.

(fortsetter under bildet...)

21. Bruk av mat er populært, her er en: Tre på ham en iskremkjeks som du har bitt av tuppen på, legg på isen og slikk den i deg til han plutselig sprenger seg ut av kjeksen. Tada!

22. Eller legg en agurk i fryseren og kil hverandres brystvorter med den helt til hans egen agurk begynner å skrike om oppmerksomhet, skriver et tips.

23. Noen av tipsene fra et manneblad får en blogger til å dra veksler på seriemordere. Som «Klem henne helt til hun gjør uttrykk for at hun vil gå ...», «Lag en lakenburrito av henne så hun ikke kan bruke armene» og «Ta på henne leppestift og vask og gre håret hennes...»

24. Eller kil ham under føttene med brystvortene dine mens du sitter I bakvendt «cowgirl»-posisjon. Eller varme sokkene hans i mikrobølgeovnen og trekk dem sakte på ham...

25. Et tips til menn, stikk den i et glass med sjokoladepålegg, presenter den for partneren og bli belønnet med en entusiastisk «blowjob».

26. Finn fram whiskystemmen og syng en sang mens du gir ham munnsex.

27. Morgenkåt? Gi ham en porsjon frokostblanding med mandler og eplebiter i så skal du se at hanefar våkner.

LANG LISTE: Auto cunnilingus, ninjasextriks, sex med mat, isbiter på pungen, froskestilling og lakenburrito er bare noen av sextipsene vi fant på nettet.
LANG LISTE: Auto cunnilingus, ninjasextriks, sex med mat, isbiter på pungen, froskestilling og lakenburrito er bare noen av sextipsene vi fant på nettet. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox.com

28. Og glem ikke å samarbeide, det dobler nytelsen. Når han stikker en finger inn, kan hun hjelpe til med en av sine egne samtidig. Det dobler nytelsen.

Har du lest nok nå? Vi også...

Kilder: Cracked.com, Nerve.com, Streetbonersandtvcarnage.com, Trutv.com, Lovingyou.com, Thefrisky.com, Menshealth.com, Cosmopolitan.com m.fl.

Trykk her og følg oss på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

Les også:

Pisk meg, elsk meg

Hva er utroskap - kyss, klin eller knull?

Fantasiguiden: Sexfantasier hos menn og kvinner

Her er de beste filmene når du skal ha sex

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning