Lone gikk ned 38 kilo

– Nå er det gøy å reise igjen

Akkurat da det så mest håpløst ut, fikk Lone endelig hjelpen hun trengte.

AKTIVE FERIER: Overvekten gjorde det vanskelig å oppleve alt hun ønsket på reise. Nå er kroppen igjen på Lones lag (til høyre).
AKTIVE FERIER: Overvekten gjorde det vanskelig å oppleve alt hun ønsket på reise. Nå er kroppen igjen på Lones lag (til høyre). Foto: Vektkonsulentene
Publisert Oppdatert

Det er aldri gøy å måtte gå ned de samme kiloene to ganger. Det ble dessverre en realitet for Lone Holmberg. I 2001 gikk Lone ned 32 kilo og holdt vekten stabil i mange år. Hun fulgte Vektkonsulentenes kostprinsipper og alt gikk som det skulle.

Helt til hun i 2007 ble utsatt for en ulykke som gjorde at hun måtte si opp jobben som frisør. I 39 år hadde Lone arbeidet som selvstendig næringsdrivende, og det satte sine spor både psykisk og fysisk at hun ikke kunne fortsette med yrket hun elsket.

Kiloene begynte å snike seg på igjen en etter en. Trøstespisingen satte sine spor og selvtilliten begynte å dale. Lone levde i en boble, og trodde hun skulle bli der.

Lykken snudde

FØR: Kiloene snek seg på.
FØR: Kiloene snek seg på. Foto: Privat

- En dag i 2011 møtte jeg Pia Nielsen fra Vektkonsulentene på vår lokale butikk. Det ga meg mot til å gi det et forsøk til.

Overvekten hadde satt sine spor, ikke bare på selvtilliten, men også på mobiliteten. Så det måtte skje noe.

- Pia fikk meg til å tro på meg selv, og fellesskapet har vært utrolig motiverende.

Lone Holmberg gikk ned 38 kilo med Vektkonsulentenes kostprogram, og holder nå vekten stabil. Formen er mye bedre, og hun mestrer flere ting enn før.

Stolt mann

- Min mann er utrolig stolt. På år siste Syden-tur fortalte han hvor glad han var for at jeg nå kunne mestre de fysiske utfordringene på reisene våre, og at jeg ikke lenger gjemte meg bak store klær.

NÅ: Lone nyter de aktive ferieturene med mannen, 38 kilo lettere.
NÅ: Lone nyter de aktive ferieturene med mannen, 38 kilo lettere. Foto: Privat

Lone blir ikke lenger andpusten når det skal klatres opp fjelltopper, og svømmeturen foregår nå uten at hun skammer seg over kroppen sin. Det gjør reisene til noe ekstra spesielt.

Kostomleggingen har vært en stor suksess for Lone, som ikke opplevde det som en slankekur. Hun spiser fortsatt mat etter Vektkonsulentenes oppskrifter

- Jeg tror mange har samme problem som meg. Man får ikke tatt seg sammen, og gjemmer seg.

Les også:

Kiloene raser av

Kirsten ville ned 35 kilo, men gikk ned 50

Hvor ble det av magen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning