Slik går du ned 5 kilo på 2 uker

Få en kickstart på slankekuren, så har du litt å gå på i jula.

VINN-VINN: På to uker kan du oppnå veldig gode resultater. En slik kickstart er dessuten veldig motiverende for en varig sunn livsstil.
VINN-VINN: På to uker kan du oppnå veldig gode resultater. En slik kickstart er dessuten veldig motiverende for en varig sunn livsstil. Foto: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Du trodde kanskje det var for sent å kvitte seg med bilringen før jul? Men du kan faktisk miste opp til fem kilo på bare to uker, og det er kanskje akkurat det som skal til for å komme seg inn i den trange og lekre festkjolen.

Meld deg inn allerede nå, så er du i forkant i januar.

Tusenvis har lykkes

Med Vektkonsulentene har tusenvis av personer lykkes med å endre livsstil og gå ned i vekt. Som medlem får du tilgang til ikke bare et stort utvalg av oppskrifter, men maten er også både fristende og smakfull, samtidig som den gir god metthetsfølelse.

Vektkonsulentene.no passer godt både for deg som bare vil gå ned noen få kilo, og for deg som trenger en større vektnedgang for å ivareta din egen helse. For eksempel gikk Ann Charlotte ned 8 kilo som medlem, mens Hilde halverte sin kroppsvekt med en vektnedgang på 65 kilo. Begge lyktes ved hjelp av Vektkonsulentene.

Med spesialdietter som 5.2-KOMBI og Smartkarbo kan du kickstarte slankekuren og gå ned 5 kilo på 2 uker. Disse er supre å bruke enten før juleferien, så du har litt å gå på, eller for eksempel rett etter nyttår, så du kvitter deg med "kosekiloene". Deretter kan du gå over på Vektkonsulentenes vanlige kostprogram, som legger til rette for en varig livsstilsendring. Gjennomsnittlig vekttap er da 1 kilo i uken.

Kjøp 3 mnd medlemskap til rabattert pris nå.

5:2-kombi

Trenger du en ekstra kickstart på livstilsendringen? Da bør du teste ut Vektkonsulentenes nye ukeskur; 5:2-kombi. Kuren er svært effektiv og du kan gå ned opp til fem kilo på de to ukene man anbefaler å følge den. Som medlem av Vektkonsulentene.no får du ukentlige menyer og oppskrifter som gjør det enkelt for deg å få i deg akkurat det som er nødvendig for at nåla på baderomsvekten skal gå nedover.

UKEMENY: Slik kan en dag i kostdagboken se ut, hvis du velger 5:2-KOMBI.
UKEMENY: Slik kan en dag i kostdagboken se ut, hvis du velger 5:2-KOMBI. Foto: Vektkonsulentene

Maten du spiser i løpet av de to ukene er fulle av proteiner, sunt fett og færre og sunnere karbohydrater. Men det er samtidig fokus på mye smak med ingredienser som chili, mynte, mørk sjokolade og vanilje. Det er derfor ingenting i veien for å kose seg samtidig som kiloene forsvinner.

Dagene med lett faste betyr ikke at du skal unngå mat, men at du skal holde deg innenfor et inntak på 500-600 kcal fordelt på tre måltider. For eksempel kan frokosten din være mager kesam med bringebær, sitron og erstragon, til middag spiser du squashspagetti bolognese og som et mellommåltid kan du kose deg med jordbær med mager kesam og mynte.

Et tilbud du ikke bør gå glipp av

Kunne du tenke deg et medlemskap på Vektkonsulentene.no bør du slå til. Nå har du nemlig muligheten til å få tre måneders medlemskap til spesialpris. Melder du deg inn nå, kan du trygt gå jula i møte, og vite at du allerede er på rett spor når januar kommer!

På Vektkonsulentene.no får du kostholdsdagbok, deilige oppskrifter med ingredienser som øker både smaksopplevelse og metthetsfølelse. Du får tilgang til treningsprogram tilpasset ditt nivå og du kan spørre eksperter innen ernæring og trening om råd.

Bli med du også!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning