Nyhet i Norge!

Endelig er boken her

Har du hørt om den nye suksessdietten 5:2-kombi? Nå kan du kjøpe boken.

EFFEKTIV: Den nye dietten 5:2-kombi tar garantert knekken på de ekstra feriekiloene.
EFFEKTIV: Den nye dietten 5:2-kombi tar garantert knekken på de ekstra feriekiloene. Foto: Vektkonsulentene
Publisert Oppdatert

Med Vektkonsulentenes nye superdiett kan du gå ned opptil tre kilo på én uke.

Dietten kalles 5:2-kombi, og er en kombinasjon av den allerede kjente 5:2-dietten og smartkarbo. Det vil si at du spiser mat med redusert karbohydratinnhold alle dager.

Resultatene har vært oppsiktsvekkende. Følger du dietten, vil du gå ned 2-3 kilo den første uken, og 1-2 kilo den neste.

Les mer om 5:2-kombi her.

Nå er det også mulig å kjøpe boken "5:2-KOMBI". Mange synes kombinasjonen nettmedlemskap og en fysisk bok er det optimale.

Boken koster kun kr 149,- pluss porto kr 29,-

Kjøp boken i vår nettbutikk.

Du kan også kjøpe boken ved å sende SMS med kodeord "vk kombi" til 2205.

Spis smart alle dager

GODT! - Maten er så god at det er lett å gjennomføre kuren, mente flere av våre testpersoner. Her er det spreke fiskekaker med grønnsaker.
GODT! - Maten er så god at det er lett å gjennomføre kuren, mente flere av våre testpersoner. Her er det spreke fiskekaker med grønnsaker. Foto: Vektkonsulentene

I boken får du forslag til full meny for 14 dager. Det er 72 enkle miks&match-oppskrifter, så du kan også velge å selv sette sammen din egen ukemeny.

Alle dager spiser du etter smartkarboprinsippene, altså litt mindre karbohydrater og mer proteiner. Dette holder deg god og mett.

Fem av dagene er det normalt kaloriinntak, mens det to valgfrie dager er redusert kaloriinntak, altså lett faste.

De normale dagene skal du spise fire måltider. Du velger blant 44 oppskrifter, inndelt i frokost, lunsj, middag og mellommåltid. Du velger det måltidet fra hver kategori som passer deg best.

Daglig kaloriinntak disse dagene er ca 1700 kcal for kvinner og 2000 for menn.

De to fastedagene (som ikke skal være etter hverandre) kan du spise tre lette måltider. Du velger blant 28 spesialutviklede lavkalorioppskrifter, inndelt i frokost, mellommåltid og luns/middag. Du velger selv når på dagen du spiser måltidene, og om det største måltidet skal være til lunjs eller middag/kvelds.

Kaloriinntaket disse dagene er ca 500 kcal for kvinner og 600 for menn.

Lett å følge

Boken er i et hendig format, så du kan enkelt ha den med deg i vesken. Den innehodler nemlig noen kostregler, som gjør det enkelt å følge kuren selv om du spiser ute, hos venner eller i kantinen på jobben.

Vi har også samlet gode tips og råd fra personer som selv har testet kuren.

Alle oppskriftene er merket med kaloriinnhold, og det er et register med full oversikt over næringsinnholdet i alle rettene.

NETTMEDLEM: Som premium medlem får du tilgang til 5:2-kombi i kostdagboken.
NETTMEDLEM: Som premium medlem får du tilgang til 5:2-kombi i kostdagboken. Foto: Vektkonsulentene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning