Test av pulsklokke med GPS

Suunto Ambit3 Sport HR

Publisert Oppdatert

Savner muligheten med vibrering som varsling, ellers vanskelig å finne noe negativt. Alt i alt en topp treningsklokke for deg som trener variert.

Solid, sitter godt på hånden, det du trenger av funksjoner og enkel i bruk. Finnes også som ”outdoor” utgave - Ambit3 Peak. Denne har en del utvidete funksjoner rettet mot friluftsliv. Denne har vi også testet og er like godt fornøyd med den.

Skjerm, knapper og utforming

Lettlest og god skjerm. Gode knapper som er enkle i bruk – også om du bruker hansker. Ambit3 merkes fortsatt på hånden med tanke på størrelse, men langt fra den største i denne testen den er blitt smekrere enn Ambit2. Testerne mener reima er en av de beste i testen.

Funksjoner og brukervennlighet

Dette er en multisportsklokke med gode funksjoner for de fleste idretter. Kan kommunisere via egen app til Iphone (Android skal være på gang) via Bluetooth. Dette gjør at du blant annet kan se på klokka hvem som ringer deg, lese korte tekstmeldinger og få opp meldinger via Facebook. Du kan sette opp klokka via telefonen og bruke telefonen som en ekstra skjerm for klokka – smart f.eks når du løper på tredemølle. Logger også aktivitet mellom treningsøktene slik at du kan se ditt totale aktivitetsnivå og gir deg informasjon om hvor mye hvile du trenger før neste treningsøkt. Egne funksjoner rettet mot svømming og sammen med V800 den eneste som også logger puls i vannet. Gode navigeringsfunksjoner - mulighet til å laste ned ruter fra nett, legge inn punker du kan navigere tilbake til og track back som tar deg tilbake samme rute som du gikk ut. Mange funksjoner som gjør at det tar litt tid å lære seg klokka, men oppleves enkel i bruk. En morsom funksjon som bør prøves er Suunto Movie – sjekk nettsidene til leverandøren for demonstrasjon.

Oppsett og tilpasninger

Oppsettet er stor sett intuitivt og enkelt i bruk. Du kan endre skjermbilder for ulike idretter/aktiviteter, legge til aktiviteter og gi dem navn som passer. Meget god nettside hvor du kan legge inn og analysere treningsinformasjon og gjøre de endringene du ønsker på klokka.

Spesifikasjoner

Produsent Suunto
Pris 3499
Vekt
Betjening Knapper.
GPS Integrert i klokken.
Utstyr Klokke, pulsbelte, USB-kabel inkludert.
Batteri - type og levetid Inntil 25 timer med GPS, inntil to uker i klokkemodus
Spesielle funksjoner Triatlon-funksjoner. Vanntett til 50 meter.

Konklusjon

Suveren klokke med massevis av kule funksjoner

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning