Nike Lunartempo 2

Fin å se på og gå med, for myk til effektiv løping.

Publisert Oppdatert

De er lette, myke og behagelige, men mykheten og bredden i fremre del av skoen virker på en måte som gjør at du ikke får maksimalt ut av løpesteget.

- Som å løpe på en pute. Skoen gir ikke noe særlig respons. Den er platt og gir ikke noe rull i løpssteget, sier Erik.

Løpsfølelse

Myk og lett sko. Den veldig myke sålen går litt utover grepet mot underlaget. I vårt panel er Erik strengest i sin dom: - Det føles som å løpe på en myk gymnastikkmatte. Gummisålen dreper kontakten med underlaget. Det føles litt som å løpe på en pute. Sålen føles platt. Det blir ikke noe rull i løpesteget. - Skoen har så lite stabilitet at det kjennes ubehagelig å løpe fort med den. Foten bare farer rundt. I og for seg kontakt med underlaget, men jeg følte jeg måtte klamre meg fast og det var ingen respons fra underlaget, sier Veslemøy. Heller ikke Marit er fornøyd med responsen fra underlaget.

Komfort og passform

Svært komfortabel sko med fastere grep rundt hælen enn fjorårets modell. Samtidig er tåboksen blitt større, men på en utflytende" måte som i kombinasjon med den myke sålen går utover løpskomforten. - Foten glir litt i skoen. Fikk blemmer. Den er for løs/vinglete, sier Marit.

Demping

Skumgummidemping! Myk såle. Veldig myk. Og god demping til å være en så lett sko. Men: - Det virker som den myke gummisålen tar bort energi når skoen lander. Skoen gir ikke noe respons, den dreper løpssteget, sier Erik.

Spesifikasjoner

Produsent Nike
Pris 1150
Vekt (g) 231 g (45,5,) / 177 g (40)
Materiale Lunarlon foam/phylon
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 19-11
Drop (i mm) 8
Forhandlere Løplabbet, Oslo sportslager, Torshov Sport, Anton Sport

Konklusjon

For myk såle ødelegger

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning