Hoteller i særklasse

Romantisk? Kul design? Kunstnerisk? København har hoteller som passer dine ønsker.

DESIGN: Alle de 61 hotellrommene på Hotel Fox har sitt eget uttrykk, utformet og innredet av 21 grafiske designere, illustratører og kunstnere. Her et rom holdt i mørkerødt.
DESIGN: Alle de 61 hotellrommene på Hotel Fox har sitt eget uttrykk, utformet og innredet av 21 grafiske designere, illustratører og kunstnere. Her et rom holdt i mørkerødt. Foto: Foto: Scanpix
Publisert Oppdatert

Har du lyst til å bo litt utenom det vanlige, skal du vurdere Hotel Fox. Gamle Park hotell har med hjelp fra 21 internasjonale kunstnere blitt forvandlet til et superhipt designhotell. Kunstnerne fikk frie tøyler og satte sitt preg på tapeter, møbler, tepper og lamper. Nå er alle de 61 hotellrommene forskjellige og ingen ligner på noe du har sett før. Hotellet ligger bare 300 meter fra Rådhusplassen. Hotellet har også takterrasse og gratis internett.

Adresse: Jarmers Plads 3.

Billig og bra

I en gammel bygning ved Langebro har designfirmaet Gubi AS innredet et såkalt designhostel som kan skryte av byens beste og billigste utsikt. Danhostel kan tilby senger på 4-, 6-, 8- eller 10-mannsrom og passer perfekt for jenter som reiser sammen på tur. Alle rom har bad og toalett, og hostellet har loungeområder med tv og internett.

Adresse: H.C. Andersens Boulevard 50.

Kult design

Foretrekker du god service og god design uten noe dilldall, er The Square et godt alternativ, et fresht designhotell der alt er minimalistisk og firkantet. Hotellet ligger sentralt på Rådhusplassen og har gratis internett på rommene.

Adresse: Rådhusplassen 14.

Romantisk

Ibsen hotel har tre stjerner og er et nostalgisk og romantisk pusterom rett ved koselige Nansensgade. I tillegg til vanlige rom kan hotellet tilby fem suiter, gratis internett og stor frokostbuffet inkludert i prisen.

Adresse: Vendersgade 23.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning