Satski GPS

Finn skiposisjonen din med Satski

Med programvaren Satski GPS kan du navigere deg rundt i skiløypene.

SKI-NAVIGERING: Satski er nøkkelen til å kunne navigere seg gjennom skiløypene.
SKI-NAVIGERING: Satski er nøkkelen til å kunne navigere seg gjennom skiløypene. Foto: Foto: STS Alpereiser
Publisert Oppdatert
SATSKI GPS: Det unike programmet satski GPS må være alle skikjøreres drøm.
SATSKI GPS: Det unike programmet satski GPS må være alle skikjøreres drøm. Foto: Foto: Satski

Du kan laste ned navigasjonsprogrammet Satski GPS til mobilen din, og neste gang du er i fjellet vil det trolig bli vanskelig å kjøre seg vill. I alle fall dersom man skulle befinne seg i store alpinanlegg i Alpene. Satski bruker GPS og GPRS softvareprogrammer for å gi skikjøreren mulighet til å plotte inn ruten i skibakken, slik at man senere kan finne igjen posisjonen.

Du kan laste ned programmet til mobiler som har GPS/GPRS-tilkobling. Dersom du ikke har mobil med GPS, kan du kjøpe en spesiell Satski touch screen med GPS enhet som gjør samme nytten.

Hva gjør Satski?

Det beste med Satski er at du kan spore tilbake løypene du har kjørt på ski i. Du kan også oppdatere posisjonen din i off-pisten ved å bruke programmet Ski Viewer og 3D Google Earth softvare. På den måten kan du se tilbake på løypene du har kjørt og du kan plotte inn nye løyper.

Programmet tillater deg også å spare på skistatistikk, som for eksempel kjennomsnittsfart du har kjørt, maks fart du har vært oppe i, avstander du har kjørt med mer.

Les også: Få maks ut av feriedagene

I tillegg har Satski også en tjeneste der du kan få opp bilder og anmeldelser av fjellrestauranter som måtte befinne se i nærheten av posisjonen din. Satski viser deg også hvor nærmeste skiheis befinner seg, samt andre ting som måtte være av nytte for skikjøreren.

SKIKJØRERES DRØM: Satski er et nytt program som gjør det mulig å navigere i skiløypene.
SKIKJØRERES DRØM: Satski er et nytt program som gjør det mulig å navigere i skiløypene. Foto: Foto: STS Alpereiser

Sikkerhet i fjellet

Om ikke navigeringen er kjempekjekt i seg selv, kan Satski også være livreddende. Dersom du skulle være så uheldig å ha gått deg bort i fjellet, eller det skulle ha skjedd en annen ulykke gjør Satski det mulig å trykke på en knapp som sender telefonnummeret ditt og posisjon til redningskorps i nærheten.

Mer informasjon her.

Les også: Finn barnet ditt på Google

Les også: Alpenes beste skisteder

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning