Hoka One Evo Jaws

Komfortable og morsomme sko.

Foto: Morten Solli
Publisert

Panelets konklusjoner:

Anders: Morsom og behagelig. Litt vrient å få skoene til å sitte stramt. Kjente meg sprek med skoen. Litt usikker på hvor solid den er? 

Siri: Godt grep, men den tynne overdelen beskytter foten veldig lite. Best til raske turer og konkurranse på gjørmete/lite steinete stier. Føles lett. Trekker ned at skoen har begynt å gå opp i limet etter 25 km i terrenget. 

Marit: Pluss for designet, og for løpsfølelse, demping og grep. Bruker denne på alle type underlag, inkludert asfalt. Minus på stabilitet og tåbeskyttelse.

Morten: En drøm på foten, veldig morsom å løpe med, på både grusvei og sti. Mangler tåbeskytter og virker litt skjør i overdelen.

Løpsfølelse i terrenget

Nydelig i terreng og på sti. Kjennes lett. Suveren på myk skogsbunn og grus (tørt) - men pass på møter med småstein og spisse røtter. Mye demping,lav profil og lav vekt. Passer best for kortere turer uten for lange strekk på hard grus.

Passform, komfort og materiale

Lett, god passform, som en sokk, deilig demping. Som støpt på foten, meget behagelig, myk og lett. Overdelen er lett, men vannavstøtende. Relativt bred, stor tåboks. Tynn overdel som kjennes lett og luftig, men beskytter minimalt mot stein og røtter som slår inn fra siden. Mangler beskyttelse for tåspiss. MRK: Skoa avgir veldig mye farge på sokkene !

Grep

Topp grep på alle underlag. Store knotter som sitter overalt.

Stabilitet

Trygg i skoen, men foten kan "svømme" litt rundt i den, og det er litt vrient å få strammet den helt tett til foten. Sliter litt på ruglete underlag. Nærmere bakken enn f.eks. Irock.

Spesifikasjoner

Produsent Hoka
Pris 1899
Vekt (g) 226 (46)
Materiale Woven Rip-Stop, Profly, Vibram
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 20 / 17
Drop (i mm) 3
Forhandlere Oslo Sportlager, Anton Sport, Ourtnorth.no, Milsuker'n

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning