EVO

Trangt. Engasjert PT med kaffekopp - ingen treningsprogram.

Publisert Oppdatert

Her går det ikke an å snakke med en ansatt uten å være medlem. For å i det hele tatt komme inn på senteret må du ha adgangsbrikke. Positivt og lettvint for den som er medlem, tungvint om du vurderer å begynne og ønske å teste ut fasilitetene.

PT-en fremstår som kunnskapsrik og engasjert. I tillegg starter han samtalen med å informere om sin taushetsplikt, et stort pluss.

Treneren forteller også om seg selv uten at jeg trenger spørre. PT-en bruker mye tid på å snakke om målsetning og kommer med foskjellige forslag, noe som trekker opp. Jeg ba om en intensiv treningsøkt, noe det ikke ble. Hovedfokuset på treningstimen var å pirke på teknikk i knebøy, noe jeg ikke hadde bedt om, men som kanskje var nødvendig for videre utbytte av treningen. 

Beate Torset sier at PT-er som drikker kaffe i løpet av treningstimen er noe av det verste hun ser. Det gjorde denne PT-en. At en treningsplan følger med i pakken bør vi ta som en selvfølge.

Her koster en ukeplan ett PT-klipp, noe som trekker ned. 

Tar for lang tid

Produktdirektør i Evo, Henning Holm, har vansker med å si om et treningsprogram bør være inkludert i PT-pakken eller ikke. 

– Et program skulle ha vært inkludert, men det tar mye tid for PT-en å sette det opp. Det viktigste av alt er at PT-en er trygg, effektiv og deretter sørger for en morsom time, sier han.

PTs utdanning

PT-kurs fra Active Education. Jobber i tillegg i Forsvaret.

Service

God renslighet, men trange lokaler. På kontoret der samtalen med PT fant sted ble vi ofte avbrutt av ansatte som kom inn og ut. Jeg måtte flytte stolen min hver gang døren gikk opp grunnet dårlig plass. Trekk for at det ikke er egen PT-sone og generelt dårlig plass på studioet. Pluss for at det var lett å få en gratis og uforpliktende prøvetime med PT, mot at jeg var medlem.

Tilbakemelding og kommunikasjon

Flink PT som uten tvil kan gjøre en god jobb. Vedkommende var opptatt av mine mål og kom med forskjellige forslag til målsetning. Han opplyste også om at det var viktig at vi har en god kjemi, og at han selv kommer til å si fra dersom vi ikke har det. Kjapp oppsummering etter treningen om priser og hva som kan gjøres neste gang. Kunne gjerne ha vært mer motiverende og pushet litt mer på under treningen.

Treningsmål og treningsplan

PT-en brukte god tid på å snakke om mål, og kom med flere forslag til spesifikke mål. En treningsplan som kan gjøres på egenhånd er ikke inkludert i PT-pakken og koster ett PT-klipp, noe som trekker ned. Det ble begrunnet med at det tar mye tid å sette opp et tilpasset program. Hvordan kan en nå målet med kun én PT-time i uka?

Kontrakt på taushetsplikt

Jeg ble opplyst om PT-ens taushetsplikt, men fikk ingen kontrakt.

Testing

Ingenting om dette. Vedkommende testet kjapt hvor bevegelig jeg er og sjekket teknikk i knebøy.

Pris

349 kr. i måneden uten binding. Ingen innmeldingsavgift. Ti PT-klipp ligger på rundt 6000 kr, mens 20 klipp koster rundt 11000 kr.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris
Åpningstider 05.00 - 24.00 alle dager.
Geografisk dekning 33 sentre over hele landet
Pris på medlemsskap 349 kr. uten binding
Pris per PT-time 10 klipp: 4756 kr. - 7182 kr. 20 klipp: 8904 kr. - 13450 kr. (Prisen varierer ettersom hvor utdannet PT-en er).
Etableringsår 2010
Andre tilbud

Konklusjon

Flink PT som kunne ha droppet kaffekoppen.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning