Altra Impulse

Er såkalt naturlig løping forenlig med mengdeprofil på skoen?

NULLDROP-MENGDESKO: Altra Impulse. FOTO: Petter Berg
NULLDROP-MENGDESKO: Altra Impulse. FOTO: Petter Berg
Publisert Oppdatert

Morsomme sko med nulldropp og bred tåboks.  De krever mye av løperen. Om du søker etter barfotfølelsen, men med demping, er dette en sko å sjekke ut. Men ikke tren i den hver dag!

Komfort

Det spesielle med Altra, ved siden av nulldrop, er tåboksen, som er romslig og lar deg sprike med tærne. Ut fra de forutsetningene er skoene behagelige, og de sitter lett og mykt på foten. Myk og behagelig overdel. Hvis du ikke er vant med å løpe på forfoten, blir dette en unaturlig form for komfort. Men du kan bruke skoen til å trene opp løpring på forfoten.

Stabilitet

Lav ankel og myk hælkappe går utover stabiliteten. Forfot-sko med nulldrop - landing på hælen er uaktuelt.

Løpsfølelse

God respons fra underlaget gjør skoene morsomme å løpe med - men usikkert hvor lange turer de er velegnet til. Den brede tåboksen gir "barfotfølelsen", men det forutsetter høy nok hastighet til at du kommer opp på forfoten. Til hovedformålet med mengdesko, rolig løpstrening, bør du velge noe annet.

Demping

Relativt hard til å være mengdesko - relativt godt dempet under mellomfoten - lettvekterpreg.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1399
Vekt (g) 244.0
Materiale A-bound, mesh, EVA, Innerflex ™ og StabiliPod ™ teknologi. Yttersåle: Footpod ™ , Innersåle: 5 mm Contour Footbed.
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 23mm
Drop (i mm) 0.0
Forhandlere Sport 1 Storgata, www.altrarunning.no

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning