TEST AV SANDALER

Keen Venice H2 (dame) og Newsport H2 (herre).

Beste allrounder.

KEEN: Beste allrounder, er ekspertenes dom over Newsport (herre) og Venice (dame) fra Keen.
KEEN: Beste allrounder, er ekspertenes dom over Newsport (herre) og Venice (dame) fra Keen. Foto: John Arne Tungen
Publisert Oppdatert

Keen Venice H2 (dame) og Newsport H2 (herre).

Norsk Fjellsport AS, tel. 22 59 25 90, www.norskfjellsport.no

Pris: 999.-

Vekt pr. par: ca 850g

Størrelser herre: 39,5 - 49

Størrelser dame: 35 - 42

Kommentar

Solid sandal med meget god gåkomfort. Syntetisk overdel og gummisåle. Solid såle som støtter godt og med meget god beskyttelse av tær.

Fotseng og overdel med antibakteriell virkning (reduserer lukt) og vannavvisende overdel som tørker raskt. Oppleves litt små i størrelsene.

Såle med relativt grovt mønster som sitter godt på de fleste underlag. Behagelig materiale inn mot foten og materialet i fotsengen føles behagelig mot foten om en går barbeint. Godt utformet fotseng. Elastisk båndstramming over hele vrista, ingen justering av hælreim, men sandalene sitter meget godt på foten.

Det er andre sandaler som gir bedre lufting og som veier mindre, men om du er ute etter en solid og god allrounder som takler både vann, vandring og noe oppakning på ryggen er det etter våre erfaringer ingen andre sandaler i denne testen som kan måle seg med denne. Glimrende allrounder.

Her har vi lagt til bilder av både herre- og damemodell da det ikke kun er farger som skiller de to modellene med tanke på utseende.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning