Dagen derpå-hår

Slik fikser du frisyren i en fei

Slik fikser du håret når du ikke har tid til dusjen og ikke har produkter for hånden.

GI HÅRET ET LØFT: Har du krøller eller fall i håret, er et godt tips å ta litt vann i hendene og klemme det inn i håret.
GI HÅRET ET LØFT: Har du krøller eller fall i håret, er et godt tips å ta litt vann i hendene og klemme det inn i håret. Foto: Foto: iStockphoto
Publisert Oppdatert

Hvis du forsover deg eller våkner opp i en fremmed seng, kan behovet for å fikse sveisen i en fart være prekært. Du har ikke mulighet til å vaske det, og du har ikke tid til å stå foran speilet i mange minuttene. Så hva gjør du?

Sjef for frisørteamet til Define og tidligere Adam & Eva-frisør Lise Holm-Glad, sier at første bud er alltid å ha en hårstrikk i veska.

Klem inn vann

- Det som avslører de fleste er at håret har lagt seg flatt over bakhodet. Børst gjennom håret, og løft det fra bakhodet, sier Holm-Glad.

Har du krøller eller fall i håret, er et godt tips å ta litt vann i hendene og klemme det inn i håret. Det gir nemlig nytt liv til stylingen. Har du glatt hår, er det best å børste gjennom håret og tuppere det litt i bunnen.

Bruk håndkrem

Skal du ut på byen, er det lurt å ha en liten hårspray i vesken. Man vet aldri når man kan komme til å trenge den. Men om du ikke har vært så lur, finnes det nødløsninger.

- Hvis du ikke er hjemme og håret bruser seg til alle kanter, kan en liten dæsj med håndkrem eller bodylotion gjøre susen. Dette gjelder særlig på hår som ser tørt, brusete eller bustete ut, sier Holm-Glad.

Har du et dagen derpå-tips? Del det med Klikks lesere i kommentarfeltet under!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning