Neste gang du leser om en modell som «aldri» slanker seg...

- Jeg kunne aldri levd sånn igjen, sier Alessandro Ambrosio.

Alessandra Ambrosio forteller at hun aldri ville spist kun 1200 kalorier igjen..
Alessandra Ambrosio forteller at hun aldri ville spist kun 1200 kalorier igjen.. Foto: Scanpix
Publisert

(SIDE2): I tre måneder etter at Alessandro Ambrosio fødte sin datter Anja, spiste hun 1200 kalorier per dag. Det er ikke en diett hun ville anbefale noen.

Alessandra Ambrosio var forøvrig en av modellene som strålte mest på amfAR 2016.

- Hatet dietten

Supermodellen, som er en av Victoria's Secrets store stjerner sier hun ikke kunne gjort det uten at hun fikk forhåndspakkede måltider sendt hjem på døren.

LES MER:Sjekk den fete Coachella-stilen

- Jeg hatet det, sier hun til The Edit. Ambrosio sier modelljobben innebærer forsakelse. Hun har lært seg ikke å like følelsen av å spise en pakke kjeks.

Foto: Jewel Samad (Afp (NTB SCANPIX))

- Da jeg var tenåring kunne jeg gjerne gjøre det. Men jeg lærte meg å minne meg på hvor kvalm jeg følte meg da jeg hadde gjort det - og selvfølgelig - det at jeg kunne miste jobben, sier hun.

- Stort press

I tillegg trener jentene svært intenst foran den store visningen.

- Victoria's Secret-visningen legger stort press på oss av ulike årsaker. Når den er over, har vi pizzafest og danser hele natten. Det er ikke maten sådan som er viktig for meg, men å føle meg ung og normal igjen, sier supermodellen.

I dag har Ambrosio to barn.

Alessandro Ambrosio uttaler seg etter at Erin Heatherton sier hun sluttet som modell for undertøysmerket fordi hun begynte å tenke på at «hun aldri skulle spise igjen», og hun innså hvor usunt og farlig det var, skriver The Independent.

Denne saken ble første gang publisert 26/05 2016.

Les også