Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med gulrot og chili

Kunn 22 % tomater.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Kommer middels ut på sukker og kostfiber. Trekkes ned fordi den har lite protein og en del mettet fett. Inneholder kun 22 prosent tomat, men pluss for 16 prosent gulrot. Mye salt: En porsjon gir hele 3,7 gram salt!

Porsjoner pr. enhet: 1

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 35

Protein: 0,7 g

Karbohydrater: 5,1 g

– hvorav sukkerarter: 3,8 g

Fett/hvorav mettet:1,1 g/0,7 g

Kostfiber: 0,8 g

Salt: 1 g

Andel tomat: 22 %

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen