Test av sjokolade

ICA Mjölkchoklad

Masse kalorier og fett, og ellers ganske middels.

TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader.
TEST: DinKost.no og ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har sammenlignet næringsinnhold i 41 forskjellige skjokolader. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Denne sjokoladen havner ned mot bunnsjiktet på grunn av et høyt kalori- og fettinnhold. Ellers utmerker den seg ikke på noen spesiell måte.

Innhold per 100 g

Kalorier, kJ/kcal: 2200/540

Protein, g: 6

Karbohydrater, g: 58

Herav sukker, g: ikke oppgitt

Fett, g: 32

Herav mettet fett, g: ikke oppgitt

Tre viktigste ingredienser i synkende rekkefølge: sukker, kakaosmør, helmelkspulver

Typer fett i produktet: kakaosmør, smørfett

Typer sukker i produktet: sukker

Tilsetningsstoff: emulgator, aroma

Andel kakao, %: minst 30

Vekt, g: 200

Pris 19,90

Denne saken ble første gang publisert 22/02 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også