Test av reiseseng

TRAD-SENG: Babymoov Silver Dream

PLUSS: Mye ekstrautstyr MINUS: Stor og tung under transport

TEST AV REISESENGER: Babymoov Silver Dream
TEST AV REISESENGER: Babymoov Silver Dream Foto: Produktbilde
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Sengen består av et rammesystem med stålrør, med en liggedel i nylonmateriale og store felt i finmasket netting. Separat madrass. Nattlys med timer. Spilledåse med to ulike melodier og timer. Stellebord.

SIKKERHET: Det var glidelås på utsiden uten sikring. Sengen var forholdsvis stødig, men ga litt etter ved trykk på langsidene, noe som gjør at den trolig kan velte hvis barnet prøver å klatre over.

MONTERING: Bruksanvisningen er verken på norsk eller andre skandinaviske språk, og bildene er noe vriene å forstå. Litt vanskelig å klikke i lås, og man må helst være flere enn én person for å montere den. En av de vanskeligste sengene å montere. Ellers er den grei å pakke ned. Bruksanvisning er løs, men bagen har egen oppbevaring for den. Fastsydd bruksanvisning mangler.

TRANSPORT: Sengen er veldig tung og har stort volum. Her snakker vi kun biltransport. Bra transportbag.

KOMFORT: Mye ekstrautstyr for å øke trivselen. Sengen har to høyder, stellebord, lyd og nattlys. Noe uenighet i gruppa om verdien av ekstrautstyret. For eksempel kunne det vært flere volumalternativer på musikken, den ble litt i høyeste laget. Selve madrassen var tynn og i hardeste laget. Bra størrelse på nettingen i sidene.

Pris: Kr 1990

Vekt: 12 kg

Alder: Fra nyfødt

Volum: Pakket: 76 x 24 x 24 cm, montert: 121 x 61 x 74 cm

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning