Test av Zero 2 Four La Cruz

Zero 2 Four La Cruz

En enkel, men solid reisetrille.

TRILLER GODT: Hjulene på Zero 2 Four La Cruz oppleves lette å manøvrere og veldig stabile. Vogna vil takle både flyplassgulv og sandstrand helt fint.
TRILLER GODT: Hjulene på Zero 2 Four La Cruz oppleves lette å manøvrere og veldig stabile. Vogna vil takle både flyplassgulv og sandstrand helt fint. Foto: Petter Berg HM Foto
Publisert Oppdatert

Nøkkelinfo om Zero 2 Four La Cruz:

Beste pris: 799,-

Vekt inkl. hjul: 7,8 kg

Lengde sete + rygg: 83 cm

Maksvekt på barnet: 15 kg

Forhandlere: Barnas Hus

Enkel å manøvrere

Det går greit å slå denne vogna sammen og sette den opp igjen, men er du helt ny i faget, er det lurt å ta en rask kikk i bruksanvisningen først. Etter hvert går det helt problemfritt og kan gjøres raskt ved behov.

Barnet ligge komfortabelt når ryggen er lagt ned, såfremt det er snakk om ikke for store barn.

Hjulene oppleves som lette å manøvrere og oppleves veldig stabile, og vil takle både flyplassgulv og sandstrand helt fint.

Lite plass

I denne vogna er det litt lite plass under vognen, det er heller ikke enkelt å henge poser på håndtakene, men går til nød.

Både is- og ketsjupflekker er sjekket for vask og lett å få bort. Ryggen, som lengst i testen sammen med Troller Bangkok og den andre Zero 2 Four-trillen, er lett å justere og enkel å sette i ulike posisjoner.

Også fotstøtten kan justeres. Det trekker ned at trillen har to håndtak i stedet for ett tverrgående - det gjør at den ikke kan styres med én hånd. Det følger heller ikke med en frontbøyle.

Samlet sett er dette en enkel, men solid reisetrille som fungerer veldig bra til sitt formål.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen