Test av pepperkakedeig 2015

Berthas Pepperkakedeig

Testens vinner har minst mettet fett og salt.

BERTHAS: Testens vinner har minst mettet fett og salt.
BERTHAS: Testens vinner har minst mettet fett og salt. Foto: Foto: Petter Berg.
Sist oppdatert

Ingredienser: Hvetemel, sukker, margarin (rapsolje, fullherdet rapsolje), vann, salt, emulgator (monoglyserider av fettsyrer), farge (betakaroten), aroma, vann, sirup, hevemiddel E500, kanel, ingefær, nellik, pepper, konserverings-middel E202.

Energi: 1552 kJ/369 kcal

Fett: 11,7 g

Mettede fettsyrer: 2,4 g

Karbohydrat: 60,7 g

Sukkerarter: 31,9 g

Protein: 5,2 g

Salt: 0,15 g

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også