Test av pepperkakedeig 2015

Beto pepperkakedeig

Et gluten- og melkefritt alternativ med vitaminer og mineraler.

BETO PEPPERKAKEDEIG: Denne deigen innholder ikke gluten eller melk, men har mye mettet fett.
BETO PEPPERKAKEDEIG: Denne deigen innholder ikke gluten eller melk, men har mye mettet fett. Foto: Foto: Petter Berg.
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Ingredienser: Maisstivelse, rismel, potetmel, modifisert potetstivelse, sirup, egg, sukker, fortykningsmiddel, E412, E464, E401, E440, natriumpyrofosfat E450, natriumbikarbonat E500, kaliumhydrogentartrat E336, jern, vitaminer, tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyre, vegetabilsk fett, rapsolje, vann, salt, rapsiecithin, antioksidant E306, farge 160b, aroma, nellik, ingefær, kanel, natron, kardemomme.

Næringsverdier pr. 100 g tilberedt vare:

Energi: 1527/365 kcal

Protein: 2,7 g

Karbohydrat: 65,2 g

Sukkerarter: 25,7 g

Fett: 9,9 g

Mettet fett: 4,6 g

Salt: 0,53 g

Kommentar fra produsenten: - Vi har gått igjennom alle ingrediensene som er i deigen, og funnet ut at det er palmeolje i margarinen vi bruker. Vi bytter ut til en annen som er garantert fri for palmeolje. Vi har ikke solgt og kommer ikke til å selge noe av den deigen som er produsert. Ny deig blir produsert og distribuert til butikkene, sa daglig leder i Beto Helsebakeri AS, Berit Gigernes Svennebye, til Foreldre & barn før testen sto på trykk i bladet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning