Test av Nici termos

Nici

Termosen Nici får de svakeste resultatene i denne testen.

FINT MOTIV: Nici har et barnevennlig motiv, men det svakeste totalresultatet i denne testen.
FINT MOTIV: Nici har et barnevennlig motiv, men det svakeste totalresultatet i denne testen. Foto: FOTO: Petter Berg HM Foto
Publisert Oppdatert

Nici har fin, lys dekor med isbjørn-motiv. Men termosen får jevnt over hard medfart i denne testen.

Taper mest varme

"En av de dårligste til å holde på varmen. Den holdt seg bra etter en time, men videre så falt den etter. Koppen ble veldig varm å ta på, såpass at små barnehender ville fått vondt."

I den redaksjonelle testen av varmetap fikk også Aanonsen svake resultater. Den tapte riktignok bare 7,2 grader etter en time, men hadde dårligst resultat i alle de andre temperaturtestene: 25,0 grader etter tre timer, 39,7 etter åtte timer og hele 47,8 grader etter 12 timer.

Samlet karakter i varmetaptesten: 2,5.

Bare en av til sammen seks testere erfarte at Nici ikke lekker. "Termosen er tett når den står på hodet, men lekker litt ved risting. Knappen på korken er lett å trykke litt inn, og da renner mye ut dersom man ikke har satt på koppen" skriver en tester.

Også i den redaksjonelle testen lekket Nici. Snittkarakter på lekkasjetesten: 3,5.

Vrien rengjøring

Mange melder om vanskelig vasking, og for noen gikk det ganske galt.. "Toppen gikk i stykker da den ble tatt fra hverandre for renhold." En tester melder også om rustflekk.

To av testerne sliter med å få delt toppen for rengjøring. Snitt på rengjøringstesten: 3,2.

Grei i bruk og robust

Brukervennligheten for barn er heller ikke god i denne termosen, synes testerne, som ender på snittkarakter 3,2 i denne deltesten.

"Vanskelig å forstå hvordan termosens helletut skal åpnes for både barn og voksne", skriver en.

En annen skriver:

"Det er tungt å trykke den "åpneknappen" for barna, dette drar ned brukervennligheten. Lett å helle fra, du trenger ikke holde den på noen bestemt måte. Skiller seg ikke ut med tanke på størrelse- koppen er liten og fin nok til å passe i en liten barnehånd. Kanskje litt for liten til de større barna, men begge mestrer den bra."

I falltestene får Nici totalt 3,2 i snitt.

Rustflekk og ødelagt topp for en av testerne trekker ned, men en tester melder om "nesten ikke synlige skader etter fall" og andre melder om riper i emaljen. Snittkarakter i slitasjetesten: 3,4.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning