Lofoten hjemmelagde fiskeboller av fersk, norsk hysefilet
Testvinner, mest fisk og "gammeldags" oppskrift uten masse tilsetningsstoffer.

Vekt: 500 g (drenert)
(Kjølevare/i plastboks)
Inneholder: 65 % fersk, norsk, hysefilet, helmelk, vann, potetmel, løk, salt, muskat, hvit pepper.
Næringsinnhold pr. 100 g fiskeboller:
Energi: 66 kcal/276 kJ
Protein: 11,3 g
Karbohydrater: 3,9 g
Herav sukkerarter: 0,0 g
Fett: 0,6 g
Herav mettede fettsyrer: 0,4 g
Kostfiber: 0,1 g
Salt: 1,6 g
Vurdering: Testens vinner, grunnet produktets høye innhold av fiskekjøtt (65 %) og fordi det ifølge varedeklarasjonen ikke er tilsatt ekstraingredienser som melkepulver, myseprotein eller vegetabilske oljer for å "pynte" på næringsinnholdet. I tillegg er det naturlig lavt på fett og energi, men prisen er til gjengjeld nokså stiv.
Oppgitt pris er kilopris.