Test av Aanonsen termos

Aanonsen

Nest dårligst i testen.

TAPER VARME: Stort varmetap og lekkasjer trekker ned for termosen fra Aanonsen i denne testen.
TAPER VARME: Stort varmetap og lekkasjer trekker ned for termosen fra Aanonsen i denne testen. Foto: FOTO: Petter Berg HM Foto
Publisert Oppdatert

Termosen Aanonsen har samme rød metallic-finish som Invite. Aanonsen er en ærverdig, gammel norsk industribedrift, men i denne termostesten når ikke produktet helt opp.

Taper varme og lekker

Aanonsen gjør det nest dårligst i varmetap-testen. Snittkarakter: 2,5.

"En av termosene med størst varmetap. Ikke den dårligste etter 1 time, men etter lengre tid var den desiderst dårligst til å holde på varmen" skriver en av testerne.

I den redaksjonelle testen av varmetap fikk også Aanonsen svake resultater. Den tapte 8,5 grader etter en time, 18,5 etter tre timer, 33,0 etter åtte timer og 41,7 grader etter 12 timer.

Aanonsen har mildt sagt sprikende karakterer i lekkasjetesten - fra 1 til 6!

Aanonsen holder helt tett for to av familietesterne i begge lekkasjetestene. Men ikke for alle: "Termosen jeg hadde dryppet på passiv test og lakk ordentlig ved aktiv test" skriver en tester.

Også i den redaksjonelle testen lekket Aanonsen-termosen. Snittkarakter på lekkasjetesten: 3,4.

Vrien rengjøring

Som med flere av termosene, melder noen av testerne om vrien rengjøring. "Kronglete å komme til og rengjøre ordentlig. Lik blafre på at den er vond å trykke ned. Toppen bærer preg av å være billig. Hardplast!!!"

Snitt på rengjøringstesten: 4,2.

Grei i bruk og robust

Brukervennligheten for barn er bra, med 4,4 i snittkarakter.

"Ingen problem for barna å skru av/på toppen.Heller ikke noe problem å trykke på åpne/lukke knappen2 , skriver en tester.

Tre av testerne gir Aanonsen karakter 5 i falltestene - en fikk liten bulk og en fikk riper.

"Her oppdaget vi også en liten rustflekk i bunnen av termosen. Fin og blank rød termos, men som lett får litt riper og merker. Men termosen holder seg godt. Koppen er noe myk og kan gi etter for klemming"

Snittkarakter i slitasjetesten: 4,4. .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning